Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ruined orgazmust szeretne. Meg tudom adni neki, de ez engem egyáltalán nem vonz. Tudtok olyasmit mondani, ami motiválólag tudna hatni rám? Hogy ez nekem mitől lehetne jó, izgalmas, érdekes? N43
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 16:19
11/28 A kérdező kommentje:
20 év után?
2021. márc. 7. 17:31
12/28 A kérdező kommentje:
De itt most nem a mi együtt maradásunk a kérdés, hanem hogy egy nőnek mi lehet izgalmas ebben. Komolyan kérdezem.
2021. márc. 7. 17:50
13/28 anonim válasza:
az izgalmas baszdmeg, hogy oromet okozol a kibxszott parodnak. mit nem lehet ezen felfogni? az oral is azert izgalmas, mert ezzel a masiknak oromet okozol. nemhiszem el hogylehet ket agysejttel eletbenmaradni.
14/28 anonim válasza:
Szerintem a tag már más nőkkel is kefél...
15/28 anonim válasza:
Ha van kedved kicsit gonoszkodni, “izgasd halálra”. Mindig hagyd abba, ne hagyd elélvezni. Húzd így az időt, amíg lehet (akár egy óráig is), és vidd minél közelebb... szerintem meg fog őrülni :) és ne hagyd hogy saját maga rárántson amikor már nem bírja tovább :) ki tudja, lehet így már neked is izgalmasabb lenne a dolog. Amikor úgy gondolod, akkor mehet a ruin. Próbáld ki, lehet jól fogsz szórakozni. :)
16/28 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös köszönöm a kedvességed és segítő hozzáállásod. Ez segített.
2021. márc. 7. 21:08
17/28 A kérdező kommentje:
Az ilyen típusú válaszokból tudok erőt meríteni a változáshoz.
2021. márc. 7. 21:27
18/28 anonim válasza:
Örülök, hogy tudtam kicsit segíteni.
Még egy tipp: ha esetleg kívánós hangulatodban lennél, az említett elnyújtott “húzd meg, ereszd meg” játékot vesd be, majd következő lépésként juttasson el téged a csúcsra. Valószínűleg nagyon lelkesen fog tevékenykedni. :) Utána pedig jutalomként megkaphatja a ruint. :)
N
19/28 anonim válasza:
Ez a nők baromsága csak. Hihetetlen hogy egy pasi ilyenre vágyik.
20/28 anonim válasza:
18: tisztaban vagy a ruin szo jelentesevel? ugylatom kevered az elelvezessel. a ruin pont az elelvezes elrontasa, tehat mikor nem engedi elelvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!