Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként milyen számotokra egy tartalmas, izgalmas chatszex?
Mik azok az amik fontosak számotokra benne? Fontos-e pl az intimitás, a beszélgetés vagy ilyenkor csak az élvezet számít? Miről szeretsz inkább beszélgetni? Hogy mit csinálna veled a másik, vagy inkább beavatni egymást abba, hogy mit tesztek éppen magatokkal? Fontos-e, hogy lásd vagy halld a másikat?
Ez csak néhány példa volt, tényleg kíváncsi lennék értelmes válaszokra, hogy nőként ti hogyan élvezitek leginkább az ilyesmit.
Kort is írjatok kérlek.
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
Mikor ilyen levelezésben voltam, szerettem beszélgetni ki mit szeret, kicsit belelátni a másik nem gondolataiba. Izgató volt olvasni mit tenne velem, leírni mit tennék vele. De hogy magamról írjak, hogy saját magammal mit teszek épp akkor, vagy magányos pillanataimban, az már egy következő bizalmi fokon működik csak.
Képet nem küldök.
40+
Én szeretem ha leírják hogy mit csinálnának velem, részletesen , én is tudok durvakat írni ha a pasit ez hozza lázba:) jó érzés ilyeneket olvasni
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!