Mit írjak az emlékkönyvbe?
Figyelt kérdés
Az egyik órára azt mondta a tanár hogy csináljunk emlékkönyvet. És én nem tudom mivel dobjam fel az enyémet hogy izgalmas legyen és ha a tanár elolvassa azt mondja hogy ,,ez egy tartalmas és izgalmas emlékkönyv"2017. szept. 23. 18:18
1/4 anonim válasza:
Először is: mit értesz emlékkönyv alatt?
2/4 anonim válasza:
Ez egy házifeladat osztályzatra? Vagy az osztály készít közösen egyet ajándékba a tanárnak? Amúgy, kedvenc filmjeidet.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez jegyre lesz mindenki sajátot csinál
2017. szept. 24. 08:36
4/4 anonim válasza:
Amúgy azt rakd bele, amit kért. Tényleg így nem vágjuk, mit akar a tanár. Legalább valami magyarázat kéne, hogy mégis mit takar ez. Rakjál bele szép, színes fotókat, akár régi naptárakból/ netről nyomtatott képet, legyenek benne ilyen kis zsebecskék, amikbe beledugsz egy másik papírt, legyenek külön kihajtogatható kicsi oldalai, csillogó festékkel csigavonalakat rajzolj a margókra, tegyél rá matricákat, ragassz rá egyéni borítót; akár színes lap, akár te rajzolsz valamit, akár netről nyomtatsz, vagy paintben rajzolod; csak a paintesnél ott , hát én nem tom, én paintből nem nyomtatnék, hanem kijelölném a teljes képet, és átmásolnám a wordbe, és onnan nyomtatnék. Vagy pl a nevedet vagy valamit írhatnád fekete akár alkoholos filccel, vagy alá a dátumot aranyszínű zseléstoll-lal, ragaszthatnál rá képet a háziállataidról, odaírhatnád a nevüket, rajzolhatnál bele valamit grafit ceruzával, lehetne benne valami 3D-s kis kihajtogathatós miniszínház-szerű dolog, vagy akár 3D-s képeslapot is lehetne venni alapul; legyenek benne autós, virágos képek, felhőkről is készíthetsz fotót pl a borítóra, vagy kereshetsz netről akár még naplementéset, vagy mondjuk pl baglyosat is, vagy amilyet akarsz; vagy lehetne pl olyan facebook-szerű a kinézete, a felülete; mintha még kattingatni is lehetne, és szinte élő linkszerű a kinézete, mintha egy valódi weboldal lenne, csak épp nem kattintható, mert papírból van. Rajzolhatnál rá fákat még pl, vagy rakhatnál rá a külsejére egy középen elfutó vízszintes aranyszínű szalagot. Vagy rakhatnál rá olyan szélet, amit egymásba lehet dugni, és úgy lehet becsukni. Vagy esetleg pl ilyen nagy irodalmi személyeknek a képeit ráragaszthatnád, vagy ha pl olyan fészes -jellegűre akarnád csinálni, lehetnének olyan nagynevű tudósok berakva az "ismerősök" alá, képen. Amúgy, remélem, nektek elmondta a tanár, hogy mi az, amit elvár, hogy mi a konkrét feladat, mert én még mindig nem tudom, mit vár el tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!