Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belemennétek abba,hogy a pasitok a hónaljatokra élvezzen és utána lenyalja azt?
Hát bocsáss meg de ez undorító.
Nem ítélkezem mindenkinek van hóbortja, de ez...
Sose hallottam még ilyet, szóval gondolom nem gyakori. Külön-külön találkoztam már vele, szóval vannak akik szeretik a nőről lenyalni miután ráélveztek illetve van aki szereti a lány hónalját (vagy bármi mást) nyalogatni, csókolgatni stb.
Én a páromnak igyekeznék minden vágyát teljesíteni, amennyire módomban áll és örülnék neki ha mindent megosztana velem. Ez pedig bár nekem is furának hangzik, de a lánynak nem kerül szinte semmibe, lényegében csak hagynia kell és kész. Vannak ennél sokkal durvább vagy extrémebb vágyak is :D
Én tudok még hasonló egyedekről, nem a pasid az egyetlen, ilyen vágyakkal.
A magam részéről ez “nem szeretem” kategória.
Hát.... Mondjuk jobb mintha pl azt kérte volna, hogy kakkancs a szájába. Elem ezzel nyaggatot. Ezért is lett ex.
Ha neked bele fér, hát csináljátok. De tuti van a srácban bi hajlam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!