Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, menstruáció alatt szoktatok önkielégíteni ? Nagyobb a libidó ilyenkor, vagy úgymond fájdalomcsillapítás gyanánt ?
Első napokban nem ígényelem az önkielégítést - viszont a párom közelségét, érintését, az összebújást és simogatást annál inkább. Szeretgetni és egyszerűen ott lenni egymásnak... nagyon megnyugtató és igazán kielégítő érzés.
Ilyenkor nálam szóba sem jöhet a hagyományos értelembe vett szex - de én szívesen kezdemémyezek kis finom simogatással, majd befejezem kézzel vagy szájjal, mivel ilyenkor a libidóm is magasabb az átlagosnál (nyílván amikor éppen nem görcsölök, nem fáj semmim és idegileg is viszonylag rendben vagyok - mivel a hormonok miatt folyamatos érzelmi hullámvasúton vagyok ilyenkor).
A menses második felében, vagy inkkább a vége felé közelítve viszont ritkán bírom ki önkielégítés nélkül (mivel sajnos csak így tudok orgazmushoz jutni).
Csajok, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire szűk látókörűek vagytok és azt hiszitek, hogy minden nő egyforma! Nem kell leugatni a pasikat, csak mert többet szeretnének megtudni a nőkről - nyílván rengeteg buta kérdést is feltesznek néha, de elfelejtitek, hogy mi nők is egyediek vagyunk - mindannyiunknak egyedi ízlése, ígénye és értékrendje van - ettől szép és érdekes az élet!
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!