Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, menstruáció alatt szoktatok önkielégíteni ? Nagyobb a libidó ilyenkor, vagy úgymond fájdalomcsillapítás gyanánt ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 09:04
1/14 anonim válasza:
Hogyne... menstruációs görcsök alatt, vérezve kizárólag ezen jár a lányok esze. Rúgnám tökön az ilyet hogy megtudja van az a fájdalom ahol az utolsó az élvezkedés.
2/14 anonim válasza:
dugni is, nekem segít L
1: nem mindenki egyforma
3/14 A kérdező kommentje:
Kedves első, attól még hogy neked ez nem jön be, nem kell senkit sem tökön rúgni... szerintem neked sem kever le senki sem egy pofont amiatt, mert mondjuk nem szereted pl. a tökfőzeléket...
2021. márc. 7. 09:11
4/14 anonim válasza:
egyetértek az elsővel.azokat a napokat ki lehet bírni.
5/14 anonim válasza:
En is az elsővel ertek egyet . Nekem nagyon nagy görcseim vannak olyankor . Teljesen mason jar az agyam .
6/14 anonim válasza:
Ilyet is csak egy férfi kérdezhet. Ember... A tökfőzelék evés nincs nemhez kötve. Menstruálni viszont még mindig csak a nők tudnak. Jól szemléltetni valóban a tökönrúgással lehetne.
7/14 anonim válasza:
Nem. Én olyankor eléggé enervált vagyok, semmihez sincs sok kedvem, általában nem érzem jól magam, fáj a fejem, ugrál a vérnyomásom, meg amúgy sem érzem valami komfortosan magam, szóval nem jár ilyesmi a fejemben, a túlélésre játszom ilyenkor, később úgyis mindent bepótolok.
8/14 anonim válasza:
Én szoktam. De szeretkezni is. Utána nem fáj annyira
9/14 anonim válasza:
én szoktam de a páromat is lecumizom ilyenkor
10/14 anonim válasza:
Szoktam, szexelni is, nekem nincsenek annyira nagy fájdalmaim amit ne tudnék kibírni közben az orgazmus pedig segít enyhíteni azt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!