Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem nézek ki olyan jól, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nézek ki olyan jól, de csak a szép lányokat tudnám szeretni. Erre mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Kövér, rondább lányt nem tudnék szeretni, meg nem is állna rá fel.

Annyira nem vagyok jóképű, izmos. Az arcom talán kicsit jobb mint az átlag.

Nem bomba csaj kéne, nem érdekel a nagy mell, műszempilla, stb. De a teste fenék, comb, has, derék legyen formás.

Feküdtem már le olyan lánnyal (netről) aki olyan volt mint amilyet akartam volna, de kapcsolat nem jött össze.

2021. márc. 6. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
A szép lányok ugyanúgy vannak vele, "csak a helyes fiúkat tudják szeretni"...
2021. márc. 6. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy szerintem akinek ilyen gondolatok fogalmazódnak meg a fejében, az SENKIT nem tud szeretni önmagán kívül.

Másrészt egy (te szavaiddal élve) "átlagos" lány igenis SZÉP! Ezt moderáltan helyes, vonzó testű, tapasztalt pasiként mondom. Szóval nem kell azzal megvádolni, h megsértve érzem magam, és csak vissza akarok vágni. Őszintén mondom kérdező: neked nem való ember, nőnemű végképp nem.

2021. márc. 6. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Egyet kell értenem a második válaszolóval. Egy cseppet felszínes vagy. Ilyen alapon nézve akkor a nők meg csak a jóképű férfiakkal kezdenének. Ereszkedj vissz a földre és szállj egy kicsit magadba. Ilyen hozzáállással senkid nem lesz, mert ha a nők is csak a külsőt néznék nem kellenél senkinek, mert ahogy te is mondtad nem nézel ki jól. Azok a nők meg szintén távolról elkerülnek akik a belsőt nézik, mert te azt sugárzod magadból hogy nincs benned semmi érték. Változtatnod kéne egy két dolgon nem gondolod?
2021. márc. 6. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Legyél gazdag! A nőket sajnos nem érdekli más, csak a külső és a pénz.
2021. márc. 6. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell képmutatónak lenni, válaszolók. Nyilván mindenki a (neki) legjobbra vágyik belsőben és külsőben is.

Én meg úgy nem tudnék leélni egy életet hogy valakivel kompromisszumból jöttem össze.

2021. márc. 6. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
A kettessel én is egyetértek, és hozzáteszem, hogy a nőket a személyiségük teszi vonzóvá! Egybként a férfiakat is, ami nagy szerencse pl. számomra is... ;)
2021. márc. 6. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Pénz.

Bármilyen kategóriás nőd lehet, ha eléggé rendben vagy az élet terén, akkor is ha olyan fejed van mint egy Picasso festmény. De a stílusból ítélve lehetsz vagy 14, úgyhogy én azt javaslom hajts inkább a kondiban, mint hogy ki várd a 8-10 évet amíg legkorábban a státusz miatt kívánatos leszel.

2021. márc. 7. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a pénz kérdés megér egy misét.

A nőket a férfiakban az vonzza, hogy felnézhetnek rá. Felnézhetnek, mert

- magas

- erős

- idősebb (nagyon fiatal lányoknál)

- csinos, jóképű

- sármos

- tehetséges valamiben

- okos, művelt

- felülemelkedik másokon, vezető típus, karizmatikus.

A pénz egyik funkciója, hogy fokmérője a sikerességnek, bár szerencse is állhat mögötte, de általában az utolsó 3 kategória jellemzője. Létezik nőben az aranyásó kategória, de messze nem minden nő olyan, akit vonz egy sikeres férfi.

2021. márc. 7. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!