Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már rossz tapasztalatod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rossz tapasztalatod prostituálttal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem azt kaptad amire számítottál? Átvert? stb...

2021. márc. 6. 08:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
Na ezért nem foglalkozom ilyenekel. Kettes, én amúgy ki szálltam volna azt úgy meg ruháztam volna mint a szart.
2021. márc. 6. 09:37
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Nekem volt olyan hogy miutan fizettem, szandekosan le akarta lankasztani mielott be lett volna rakva. Eloszor undor pofakat vagott amikor huzta ra a gumit, aztan amikor bevette a szajaba 3x is telefonalgatott kozben( valszeg a tobbi lany hivta a szomszed szobabol) vegre elerte hogy lelankadjon. Mondtam neki hogy forduljon meg kutya pozban, mert tudtam magamrol hogy azonnal fel fog allni. Aztan azt mondja nem, inkabb fejezzuk be stb. Mondom akkor add vissza a penzem. Azt nem akarta. Aztan mar hangosan mondtam neki, hogy adja vissza, erre sikitozni kezdett mint akit zaklatnak. Az osszes ribi beszaladt a szobaba, korbeallt. Meg az egyik pasi is odajott akinek epp a szomszed szobaban volt kuncsaftja. En meg ott meztelenul logi f.sszal ott alltam. Aztan az egyik lany mondta hogy huzzak el gyorsan mert hivjak a rendorseget zaklatasert. Erre felvettem a nadragot, mondom elobb a penzem kerem, durr egyiknek durr masiknak durr harmadiknak, csakugy dobaltak felem a penzeiket, meg 6000 rel tobbet is adtak mint kellett volna, volt siras rivas. De hat nem tehettem mast hisz tobbszori felszolitasra se adtak vissza a penzt, kenytelen voltam ilyen eszkozokhoz folyamodni.
2021. márc. 6. 13:22
 13/28 anonim ***** válasza:
70%

#12 Persze, mert ha nem áll a cerka nincs szex , ezt szokták.

Velem nem tudják eljátszani szerencsére, nekem ha feláll akkor úgy is marad.

2021. márc. 6. 13:28
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

Azért az nem semmi hogy vannak férfiak akik azért fizetnek hogy egy prosti, aki látványosan undorodik tőlük, fintorog kielégítse őket. A prosikat se kell félteni persze...

Hogy lehet arra élvezni egyáltalán hogy okádnak tőled? 1000x jobb egy olyan nővel aki fel van izgulva és csak úgy tocsog.

2021. márc. 6. 13:31
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

#14 Te félreérted!!

Nem azért megyünk oda, de sajnos belefutok ilyenekbe.

2021. márc. 6. 13:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
13. Azert ha 5 perc alatt 3x van telefonja, addig meg nem csinal semmit akkor mire alljon, a semmire? A masik meg az hogy tudtam hogy erre megy ki a jatek, hogy ingyen penzhez jusson. Elotte be is ment a masikhoz sugdolozni, valszeg akkor beszeltek meg
2021. márc. 6. 14:23
 17/28 anonim ***** válasza:
Volt 1-2 de a részletekre nem emlékszem. Ŕég volt, azóta inkább a pár bejáratott csajjal foglalkozok..
2021. márc. 6. 15:52
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
2. te aztán nagyon szeretheted a természetet, ha a kipufogógázt eregeted bele, az aztán nagyon jót tesz a természetnek.
2021. márc. 6. 19:04
 19/28 anonim ***** válasza:
23%

18 / Tudom , hogy hihetetlen de tényleg szeretem a természetet , gyermek korom óta !

Egyet értek veled , ami a kipufogó füstöt illeti , de ebben a mai modern s rohanó világban , sajnos nincsen egy egész napom ara , hogy a természetet járhassam kedvem szerint , valamint legalább 5-6 km re van az otthonomtól az erdő széle , tehát odáig legalább autóval kell mennem .

Én olyan helyen dolgozok , ahol talán ha van 4-5 olyan szabad hétvégém , amikor szombat és vasárnap is szabad s mind ez úgy februártól , decemberig tart.

Mivel én falun élek , ezért otthon is akad bőven tenni való , elég nagy a ház köröli terület + a családdal is együtt akarok lenni azért . Amúgy meg elektromos autóra meg még nem futja .

2021. márc. 6. 21:14
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt válaszokat jót szórakoztam rajuk. XD
2021. márc. 7. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!