Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rossz tapasztalatod prostituálttal kapcsolatban?
Én egy erdei úton haladtam lassan autóval , mivel szeretem a természetet és járok gombázni is , hát ara mentem .
Hirtelen elém ugrott egy alul öltözött prosti és intett , hogy álljak meg .
Rögtön be akart szállni hozzám , de nem engedtem .
Eleinte meglepően kedves volt , mosolygott és fel világosított , hogy mit mennyiért vállal stb ,majd kérte hogy vegyem igénybe a szolgáltatásait , ami majd meglátom , mennyei érzés lesz számomra .
Udvariasan elutasítottam , több alkalommal is , majd a prosti hangnemet váltott !
Elkezdett kiabálni , szidkolódzott , fenyegetett ha nem adok neki legalább ezer forintot , utána mehetek tovább a francba felelte !
Ekkor én is felemeltem a hangomat és alaposan megbántottam azzal , hogy elmondtam neki , hogy szégyellje magát és inkább törődne a gyermekeivel és keresne magának tisztességes állást !
Ere elkezdett ordítani , én nagy gázzal elindultam az autóval , majd felfogott egy követ és utánam dobta , szerencsére nem talált el !
volt 3 alkalommal is
1. kiverte a hisztit 5 perc után, le se vetkőzött, nem is volt szex, de persze pénzt megkapta az elején, lehúzott
2. előtte mondott 1 összeget de később már többet kért, francia csak gumiban, tamponja volt és csak a combja közé vette, aztán még kért pénzt több időért, napersze
3. meg volt egy időhúzós is
de a többség (kb 10 csaj) jófej volt és tette a dolgát
Net, keresès, találat, egyeztetès.
Megèrkeztem a tett színhelyère ès 1 ocsmány nő nyitott ajtòt, a neten egy fullos bige volt.
Mondom neki hogy nem egèszen ezt láttam a hirdetèsben.
Oh, semmi gond. 3an vagyunk.
Na mondom hát ha mentve van a szitu... De nem.
Ott állt előttem 3 világ rème, akikhez csak is, ès kizáròlag kibaszasbol fizetsz be valakit.
Ott álltam ès nètem, ès elkapott a röhögès 😂 majd sziasztok volt.
Behalsz neki de nem, az èn sztorim pont 3 hòkefèlke volt csak horror verziòban.
Nem mindig a romalányok a gyalázatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!