Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már rossz tapasztalatod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rossz tapasztalatod prostituálttal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem azt kaptad amire számítottál? Átvert? stb...

2021. márc. 6. 08:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalommal kivette a pénzt a tárcámból de nem szóltam érte. Egyébként eddig nem volt gond, igaz csak 5x voltam mindig másnál.
2021. márc. 6. 08:13
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Én egy erdei úton haladtam lassan autóval , mivel szeretem a természetet és járok gombázni is , hát ara mentem .

Hirtelen elém ugrott egy alul öltözött prosti és intett , hogy álljak meg .

Rögtön be akart szállni hozzám , de nem engedtem .

Eleinte meglepően kedves volt , mosolygott és fel világosított , hogy mit mennyiért vállal stb ,majd kérte hogy vegyem igénybe a szolgáltatásait , ami majd meglátom , mennyei érzés lesz számomra .

Udvariasan elutasítottam , több alkalommal is , majd a prosti hangnemet váltott !

Elkezdett kiabálni , szidkolódzott , fenyegetett ha nem adok neki legalább ezer forintot , utána mehetek tovább a francba felelte !

Ekkor én is felemeltem a hangomat és alaposan megbántottam azzal , hogy elmondtam neki , hogy szégyellje magát és inkább törődne a gyermekeivel és keresne magának tisztességes állást !

Ere elkezdett ordítani , én nagy gázzal elindultam az autóval , majd felfogott egy követ és utánam dobta , szerencsére nem talált el !

2021. márc. 6. 08:36
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

volt 3 alkalommal is

1. kiverte a hisztit 5 perc után, le se vetkőzött, nem is volt szex, de persze pénzt megkapta az elején, lehúzott

2. előtte mondott 1 összeget de később már többet kért, francia csak gumiban, tamponja volt és csak a combja közé vette, aztán még kért pénzt több időért, napersze

3. meg volt egy időhúzós is

de a többség (kb 10 csaj) jófej volt és tette a dolgát

2021. márc. 6. 08:40
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Net, keresès, találat, egyeztetès.

Megèrkeztem a tett színhelyère ès 1 ocsmány nő nyitott ajtòt, a neten egy fullos bige volt.

Mondom neki hogy nem egèszen ezt láttam a hirdetèsben.

Oh, semmi gond. 3an vagyunk.

Na mondom hát ha mentve van a szitu... De nem.

Ott állt előttem 3 világ rème, akikhez csak is, ès kizáròlag kibaszasbol fizetsz be valakit.

Ott álltam ès nètem, ès elkapott a röhögès 😂 majd sziasztok volt.

2021. márc. 6. 08:45
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam hasonlóan , igaz az egy teljesen átlagos , első randi volt .
2021. márc. 6. 08:49
 6/28 anonim ***** válasza:
66%
Ezek gondolom mind roma lányok vagy nem?
2021. márc. 6. 08:51
 7/28 anonim ***** válasza:
59%
kamu az összes fotó.Legtöbbször gusztustalan roma sajok vannak mögötte
2021. márc. 6. 08:56
 8/28 anonim ***** válasza:
81%

Behalsz neki de nem, az èn sztorim pont 3 hòkefèlke volt csak horror verziòban.

Nem mindig a romalányok a gyalázatosak.

2021. márc. 6. 08:57
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam mondjuk roma lánynál, vele pont jó volt nagyon szerencsére.
2021. márc. 6. 09:00
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Egy volt. Kijövős prostit hívtunk kettőt. Akit a haver hívott magának az ok volt, eleve őt akarta hívni. De aki nekem jutott, az egy ilyen sovány flegma, csúnya lány volt. Nagyon bunkó volt, le se akart vetkőzni, csak nagy nehezen. Löttyedt segg, 0 mell, görnyedt hát. Meg se dugtam, csak gumiban szopattam, de nem tudtam elsülni, magamnak kellett kiverni. 10000ft volt.
2021. márc. 6. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!