Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek probléma ha netes ismerkedéskor dickpic-el nyitok?
Mindenki azzal küzd amivel tud, nekem gyönyörű szép esztétikus,vastag, hosszú szerszámom van (ezt már nem egy nő mondta, hanem jó pár).
miért ne mutogatnám akkor a kiszemelt nőnek?
F/30
Elég nagy orobléma ha a beszélgetést azzal kezded én elvből meg se szoktam nézni mert nem ez a dönti el hogy beszélgetek e az emberrel vagy sem de általaban nem egy ilyen nyitás után XD persze a legetőség adott ha tud normálisan társalogni
21N
Nem probléma ez kell a nőknek :D
Én sose inditanek így még úgy sem hogy szép aranyos egyenesen és olyan esztetikus farkam van, még akkor sem ha a csaj kéri, de nem vagyunk egyformák, van akiknel bejön, én láttam pár ilyen esetet :D
Amúgy a normalis nőknél sem lesz probléma, simán csak tiltva leszel :))
A 'szóváltás' a bűnügyi hírekben szokott szerepelni. Általában az jön utána, hogy "... ~ t követően több késszúrással megsebesítette áldozatát."
Nekem nem lennél szimpatikus ezek után, nyugodtan csóválhatod is azt a meseszép farkadat🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!