Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek probléma ha netes ismerkedéskor dickpic-el nyitok?

Figyelt kérdés

Mindenki azzal küzd amivel tud, nekem gyönyörű szép esztétikus,vastag, hosszú szerszámom van (ezt már nem egy nő mondta, hanem jó pár).

miért ne mutogatnám akkor a kiszemelt nőnek?

F/30

2021. márc. 5. 22:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Szánalmas
2021. márc. 5. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem semmi gond nincs vele, így már az elején pontosan látják, hogy mekkora fasz akar velük ismerkedni.
2021. márc. 5. 22:07
 3/21 Csicuki ***** válasza:
82%

Elég nagy orobléma ha a beszélgetést azzal kezded én elvből meg se szoktam nézni mert nem ez a dönti el hogy beszélgetek e az emberrel vagy sem de általaban nem egy ilyen nyitás után XD persze a legetőség adott ha tud normálisan társalogni

21N

2021. márc. 5. 22:08
 4/21 A kérdező kommentje:
3: félreérted, már szóváltás után küldöm, akkor ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
2021. márc. 5. 22:10
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem probléma ez kell a nőknek :D

Én sose inditanek így még úgy sem hogy szép aranyos egyenesen és olyan esztetikus farkam van, még akkor sem ha a csaj kéri, de nem vagyunk egyformák, van akiknel bejön, én láttam pár ilyen esetet :D

Amúgy a normalis nőknél sem lesz probléma, simán csak tiltva leszel :))

2021. márc. 5. 22:11
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

A 'szóváltás' a bűnügyi hírekben szokott szerepelni. Általában az jön utána, hogy "... ~ t követően több késszúrással megsebesítette áldozatát."

Nekem nem lennél szimpatikus ezek után, nyugodtan csóválhatod is azt a meseszép farkadat🤷🏻‍♀️

2021. márc. 5. 22:14
 7/21 A kérdező kommentje:
6: a nők mondták hogy szép, nem én. ;)
2021. márc. 5. 22:15
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
amúgy kit érdekel a fonnyadt szafaládéd? 🤷
2021. márc. 5. 22:15
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem gond, sőt! Így legalább egy perc energiát beleölni társalgásba egyből mehet tiltóra. Az éveid száma hiába 30 ha a gondolkodásod a 13 évesek szintjén rekedt meg.
2021. márc. 5. 22:49
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, ha a farkad a egyetlen vállalható részed akkor megértem. De ez sajnos kevés lesz bármihez is szerintem ezt te is tudod. Az a helyzet hogy egy nőt csak azután érdekel a farkad ha a többi adottságod is nyerő. Sajnálom hogy ezt itt a gyakori kérdéseken kellett megtudnod, így 30 évesen. Persze sohasem késő...
2021. márc. 5. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!