Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ilyen nehéz barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Kb mindenki olyan könnyen tud csajt taláni. De én egyszerűen nem találok még csak ismerkedni sem lányt. Annyira szerencsétlennek érzem magam.
Ugy érzem sosem lesz senkim. Meg már amugy is el vagyok késve.
2021. márc. 5. 16:26
1/6 anonim válasza:
Akkor kapcsold ki a gépet és menj emberek közé! Vagyis a járványhelyzet után
2/6 anonim válasza:
Közhely vagy sem, szerintem sose késő.
És igaza van az előttem szólónak, hogy menj emberek közé, különben tényleg nem találsz senkit. Nem azt mondom, hogy interneten lehetetlen találni valakit, aki vevő az ismerkedésre, de ahhoz nagyon nagy szerencse kell.
Gondolom vannak barátaid, menj el velük ide-oda, üljetek össze valakinél, menjetek el kirándulni, és egy idő után, nyilván lesz olyan barátod, aki elhív valakit, és akkor ha úgy érzed, már ott is van a lehetőség ismerkedni.
Nem veszíthetsz semmit azzal, ha megpróbálod.
3/6 anonim válasza:
Nem csak neked nehéz , hanem mindenkinek, csak minden relatív így ez is, ezert van akinek nem annyira nehéz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!