Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt találtak partnert szexchateléshez, azok hogy csinálták?
Érdekes és megmosolyogtató, hogy jelen esetben a válaszadók többsége milyen "normális" gondolkodású...
Nehéz olyan partnerre akadni akivel megvan első sorban a kognitív összhang, a hasonló értékrend és ehhez társul egy kellő mennyiségű érzelmi intelligencia is.
Ha mindezek mellé társul a jó szerencse is, akkor talán nem megyünk el egymás mellett, hanem "jó helyen, jó időben" megtesszük a kellő lépést egymás irányába.
Személy szerint soha nem kezdeményeztem sexchat-et és soha nem is mentem bele az ilyen jellegű ismerkedésbe.
A spontaneitás jó dolog, de csak ha nem rúgjuk rá senkire az ajtót! Ez a hozzáállás taszító!
Viszont amennyiben ez egy folyamat részeként alakul ki, némi komoly-, vagy csak szórakoztató eszmecsere- és egy könnyed ismerkedést követően - igen, így már valóban izgalmas lehet a sexchat! Hiszen az agyunk az EROGÉNZÓNÁNK!
Nekem is volt hozzá szerencsém, de a kapcsolatunk nem erről szólt - bár egy idő után elég gyakran elkalandoztak a gondolataink... de alapvetően egy őszinte, online barátság volt, ahol mint NŐ és FÉRFI nyitottan és kötetlenül vállaltuk fel gondolatainkat, véleményünket, tapasztalatainkat minden létező témában - tehát a szexben is.
Kedves Kérdező - megértelek, hogy neked is hiányzik a pajzán agytorna, de kíváncsi vagyok, hogy végül hogyan találsz számodra megfelelő partnert hozzá?
Bevallom, frissítően hatott rám is és meglepően felszabadító érzés volt az a kölcsönös és kőkemény őszinteség és a teljes nyitottság - néha hiányolom is - de számomra üres és értéktelen "kapcsolat" lenne az, ahol a sexchat a végcél.
Ahogy előttem sokan leírták, teljesen más témák felől indult a dolog, többször is.
Kellenek azok az úgymond felesleges részek is, hiszen akkor ismerjük meg jobban egymást.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!