Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,lányok!Ribizlinek tartjátok azt a lányt aki az első szexuális aktust egy autó hátsó ülésén ejti meg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 16:57
11/17 anonim válasza:
Na az én kocsimat biztos nem véreznéd össze.
12/17 anonim válasza:
Nem, mindenki volt fiatal :)
Amúgy meg miért a lányokat kérdezed? Egy másik csajnak semmi köze hozzá te hol és mikor, kivel, hogyan - ez rád meg a partneredre tartozik. A pasi meg örülni fog neki hogy szex van.
13/17 anonim válasza:
Rbancnak nem de igénytelennek nagyon is.
15/17 anonim válasza:
Én nem vagyok egy prűd ember és tudom, mindenkinek más az első, de kocsiban elveszteni igénytelen és ultragáz... Bár, a mai igénytelen kislányok már minden mindegy...
17/17 anonim válasza:
Ezt a kérdezőt sem érdeklik a válaszok, csak a napi kérdés számát akarta növelni. De azért írok.
1. Ha életed első aktusa lesz akkor igen, ordenáré rbanc vagy.
2. Ha csak ezzel a pasival, akkor nem. És bár nem kell örökre a családod nyakán lógni - bár 12 évesen még kéne - azért szerintem van abban valami, ha a srác sem jön be a szüleidnek és te se az ő szüleinek. Ők már tudnak valamit. Kfélsz mindenkivel akit meglátsz mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!