Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeljek autóban ha plus size vagyok?
Párommal bármennyire hihetetlen, autóban tudunk csak együtt lenni. Viszont helyhiány miatt picit küszködünk. Ráadásul én husisabb vagyok mint az átlag. Tudtok valamilyen jó pózt hogy kenyelmesen is el tudjunk férni és tudjunk szexelni végre egy jót? Normális válaszokat legyszi. :)
25/L
Anyósülés hátratol és háttámla lehajt, ő pedig átmászik.
Amúgy milyen autó?
Ahhoz h végre szexeljetek egy jót, egy ágy kéne. Autóban ez nem fog összejönni. Én még vékonyan se fértem el rendesen sehogy. Kb leginkább a hátsó ülésen lehet szexelni úgy hogy a pasi ül te meg az ölében térdelve lovagolsz. De fejedre vigyázz:D
Hacsak nem egy kisbusza van a csávódnak, jó szex ott nemigen lesz. Akkor már inkább menjetek búvóhelyre. Bár nem egészen értem miért ne lehetne felmenni valamelyikőtökhöz, még szülők mellett is meg lehet oldani de ti tudjátok
N
Elore tolod a elso ulleseket es elore is hajtod
Igy a hatso uleseknel lesz eleg hely
Ahogy írták előttem is.
Első üléseket előre toljátok, hátsókat hátra vagy lehajtjátok az ülést teljesen.ha van csomagtartó, így az a hely is rendelkezésetekre áll. Gondolom nem egy pici kétajtósotok van
Kettő lehetőséget látok.
Vagy lefogysz, vagy lemondasz a szexről.
#3 #7
Remélem magányosan döglöttök meg undorító férgek.
#8 !
Úgy látom, a rosszindulatod felülírja nálad a realitást.
Mégis, mire gondoltál?
Fogyjon le más a kérdező helyett, vagy vegyünk neki egy nagyobb autót? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!