Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,lányok!Ribizlinek tartjátok azt a lányt aki az első szexuális aktust egy autó hátsó ülésén ejti meg?
17 evesen nekem az elso alkalom pont igy tortent, egy auto hatso ulesen, a fiuval akibe akkor nagyon szerelmes voltam. Egyikunk szulei sem szerettek a valasztottunkat, igy az, hogy valamelyikunknel legyunk nem volt opcio. Nagy tiniszerelem volt, most is jo visszagondolni ra, az elso volt nekem mindenben ez a fiu, es nyilvan biztos voltam benne, hogy orokre egyutt maradunk... :)
Azota ferjnel vagyok, van egy kislanyom, o szinten komoly kapcsolatban el, egy kisfiu apukaja mar.
Se akkor, se most nem szegyellem vagy banom, hogy igy alakult. Es nem is erdekel, hogy mas errol mit gondol. Foleg, hogy senkinek semmi koze hozua, nem is tudja szerintem senki kb. Plusz nekem szep emlek, szerelnesek voltunk, fiatalok voltunk, izgalmas is volt. Nem valtoztatnek az elso alkalmon.
Szerintem ettől furcsább helyeken is történt már meg az első szex.
Az autó az teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!