Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de kicsi hozzá a farkam?
Haverommal autóztunk szóba jött tetszik nekem XY és azt mondta úgyis kicsi hozzá a farkam túl szép nekem simán elintézne az ágyban. Nagyon rosszul esett (13.5 cm a farkam) és igen szűz vagyok, de most ez miatt hozzám nem való fitnessz csajszi?? Mert egy olyan tetszik nekem.
Akiknek hasonló a méretük sikerült már szép nővel szexelniük???
A haverod csak cukkolni akart ezzel a beszólásával, ezzel is csak ösztönözni akarhat. Jó barátok között ez így működik ;)
A nőknek nem a farok méret számít, hanem az, hogy Te milyen vagy. Ha összejössz vele, ha nem, az nem a farkad miatt lesz. Ha te is bejössz neki, akkor a farkad mérete nem fogja érdekelni. Ha már összejöttél vele, az első szex előtt azért mond neki, hogy még szűz vagy, nem lesz ebből gond, a farkad méretét nem kell mondanod neki, mert nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!