Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok Ti melyiket választanátok?
A napokban beszélgettünk a feleségemmel a szexről, szóba került 2L+1F felállás, azt kérdezte, hogy nekem mi lenne egy ilyen felállásban a legperverzebb szitu, azt mondtam, hogy mondjuk egy olyan, hogy Ő letérdelne elém szopni, a barátnője meg hátulról hozzám simulva a farkamat a szájába verné.
Erre Ő azt mondta, hogy az neki megalázó lenne, inkább fordítva tudná elképzelni, (meglepődtem ezen, mert akkor a másik csajnak kell szopni, az még intimebb).
Lányok, asszonyok Ti melyiket választanátok?
Elvileg arra gondoltam, hogy valamelyiket választani kell, most a fantázia kedvéért, de akit annyira nem érdekel a szex, az lehet, hogy ezt válaszolja.
Nekem is az tűnne "logikusabbnak", meg is lepődtem a párom válaszán.
Pedig érthető ez (az egyik csaj a kezével veri a másik szájába a farkat miközben az tartja a kinyújtott nyelvét, a szopás után), de akkor meg ezzel a gondolat menettel a feleségemnek meg két szája van??
Ja én se értettem. Azt hittem arra gondolsz hogy az egyik nyalja a segged miközben a másik szopja.
A barátnőd a gazdad, szóval ő adja a másik csaj szájába a farkad, és ő iranyitja az egészet. Legalábbis így szokott lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!