Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy egy nagy farkú csövesnek nagyobb az önbizalma mint nekem??
Figyelt kérdés
13 cm a farkam és ez miatt nekem annyi ha nőkről van szó úgyis kinevetnének. Szivesen cserélnék életet egy csövessel akinek 20 cm.
F/27 (szűz)
2021. márc. 2. 10:32
11/16 A kérdező kommentje:
Ha 16 lenne ki sem írtam volna 9-es, és 8as mégis hogyan fejlődjek ha erre még operáció sincs??? Bármennyi pénzt kifizetnék érte és ez sem igazság, mert a nőknek lehet szilikon melle.
2021. márc. 2. 11:17
13/16 anonim válasza:
Nem unod még a 13 centis farkad reklámozását? Nekem is csak 14 van és mégsincs vele gondom. És soha nem is volt. 🤷♂️
14/16 anonim válasza:
Szàzszor elmondtam, egy nő élvezetét nem a pasi farok mérete hatàrozza meg(jó, 9 cm alatt, az nem jó). 101-re sem értitek meg. Segíteni akartam. Privàtot nem kérek. Van pàrom, és egyemberes vagyok.
15/16 anonim válasza:
Kérdező, én megértem a problémádat. Mindenhol azt látom/hallom nőktől, hogy 17-18cm az ideális, kivéve itt a gyakorin. Így hogy higgyem el, hogy nem jobb a nagy? Egyébként 13 centivel is ki lehet elégíteni egy nőt, de jobban élvezné, ha nagyobb lenne. Nekem ezzel van bajom. Számomra a nő öröme a legfontosabb a szexben, de nem akarok úgy együtt lenni valakivel, hogy jobban élvezné, ha nagyobb farkam lenne. Később az ilyenekből lesz a megcsalás/szakítás.
16/16 anonim válasza:
Nekem is 14 cm a farkam és nem volt még rá panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!