Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első 3-as szex?
Figyelt kérdés
Akik első alkalommal próbálták ki, hogy bevettek 3.személyt,ott nem volt senkinél kezdeti féltékenység?
Pl. amikor másik fiú volt a barátnőben vagy amikor egy másik lány lovagolt a pasimom, stb.....
Az első ilyen dolog után pozitív vagy inkább negatív vélemények vannak?
2021. márc. 2. 08:03
1/14 kisördög1 válasza:
Féltékenység nem volt csak némi izgalom, de nagyon élveztük, talán pont ezért is. Aztán idővel csiszolódtunk és mindig nagyon élvezetes volt!
3/14 anonim válasza:
Ne hallgassatok senkire, hármas csak kapcsolaton kívül!
4/14 anonim válasza:
Nekem az első 3-as az buliban volt, tehát elvittünk egy csajt és ketten bevállaltuk. Ott iagzából semmi féltékenység meg semmi, mert senkihez nem tartozott a lány. Mindenki kivette a részét a dologból és örült neki. Viszont, amire te gondolsz első 3-as, hogy csatlakoztam egy párhoz ott meg, azért nem volt féltékenység, mert ez a pár ezt szerette, hogy 2 férfi dolgozik az asszonyon. Általában az ilyen 3-asok, azért vannak, mert a férfi és a nő is igényli ezt, tehát így a féltékenykedés fel sem merülhet, hisz azért keresnek sokan 3. személyt közösen. Egyébként én rengeteg 3-asban voltam benne, de mint csatlakozó fél. Én a barátnőmmel soha nem 3-asoztam, mert nálam nem fér bele, hogy másik férfi is legyen vele velem együtt (szerencsére párom nem is ilyen, szóval nem kell ettől félnem, hogy ilyent akar majd).
5/14 anonim válasza:
Nekem is kötetlen kapcsolatban volt csak azaz nem jártunk egyutt.
A sráccal össze akartam ugyan jönni, csak ő meg csak szexet akart.
És a haverjával voltunk kisebb edzo teremben ejszaka.
És szoval átment a dolog szexbe.a 2 sráccal.
És aztán mit mond nekem a kiszemeltem?
"Egyre jobban tetszik nekem ez a lány" :D
6/14 anonim válasza:
Még várom a szituációt 2 lánnyal, hogy tudjak értékelhető beszámolót is írni...
F
7/14 anonim válasza:
Ez úgy jó, ha teljesen kötetlen az egész. Én párkapcsolatban nem mennék bele. Pl én férfiként voltam 2f 1 l felállásban, mint írtam, teljesen szabadok voltunk. Elsőre problémák voltak a merevedésemmel, a másik pasi sokkal jobban megdolgozta a csajt. Na ez a barátnőmmel, vagy beugróként egy másik kapcsolatba ultragáz lett volna. Így meg csak lazén élveztem az egészet.
8/14 anonim válasza:
Olyan, mint a második 4-es szex.
9/14 anonim válasza:
A férjem az első alkalom után egy hétig maga alatt volt, pedig ő szervezte a hármast a barátjával. Szerencsére fel tudta dolgozni a történteket, és a következő alkalom után már nem volt semmi gond. 😊
10/14 anonim válasza:
Ezt miért a hetero kategóriába írják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!