Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt az első 3-as szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első 3-as szex?

Figyelt kérdés

Akik első alkalommal próbálták ki, hogy bevettek 3.személyt,ott nem volt senkinél kezdeti féltékenység?

Pl. amikor másik fiú volt a barátnőben vagy amikor egy másik lány lovagolt a pasimom, stb.....

Az első ilyen dolog után pozitív vagy inkább negatív vélemények vannak?

2021. márc. 2. 08:03
1 2
 1/14 kisördög1 ***** válasza:
76%
Féltékenység nem volt csak némi izgalom, de nagyon élveztük, talán pont ezért is. Aztán idővel csiszolódtunk és mindig nagyon élvezetes volt!
2021. márc. 2. 08:06
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
En nagyon kiprobalnam
2021. márc. 2. 08:12
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Ne hallgassatok senkire, hármas csak kapcsolaton kívül!
2021. márc. 2. 08:13
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az első 3-as az buliban volt, tehát elvittünk egy csajt és ketten bevállaltuk. Ott iagzából semmi féltékenység meg semmi, mert senkihez nem tartozott a lány. Mindenki kivette a részét a dologból és örült neki. Viszont, amire te gondolsz első 3-as, hogy csatlakoztam egy párhoz ott meg, azért nem volt féltékenység, mert ez a pár ezt szerette, hogy 2 férfi dolgozik az asszonyon. Általában az ilyen 3-asok, azért vannak, mert a férfi és a nő is igényli ezt, tehát így a féltékenykedés fel sem merülhet, hisz azért keresnek sokan 3. személyt közösen. Egyébként én rengeteg 3-asban voltam benne, de mint csatlakozó fél. Én a barátnőmmel soha nem 3-asoztam, mert nálam nem fér bele, hogy másik férfi is legyen vele velem együtt (szerencsére párom nem is ilyen, szóval nem kell ettől félnem, hogy ilyent akar majd).
2021. márc. 2. 08:16
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is kötetlen kapcsolatban volt csak azaz nem jártunk egyutt.

A sráccal össze akartam ugyan jönni, csak ő meg csak szexet akart.

És a haverjával voltunk kisebb edzo teremben ejszaka.

És szoval átment a dolog szexbe.a 2 sráccal.

És aztán mit mond nekem a kiszemeltem?

"Egyre jobban tetszik nekem ez a lány" :D

2021. márc. 2. 08:18
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Még várom a szituációt 2 lánnyal, hogy tudjak értékelhető beszámolót is írni...

F

2021. márc. 2. 08:19
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez úgy jó, ha teljesen kötetlen az egész. Én párkapcsolatban nem mennék bele. Pl én férfiként voltam 2f 1 l felállásban, mint írtam, teljesen szabadok voltunk. Elsőre problémák voltak a merevedésemmel, a másik pasi sokkal jobban megdolgozta a csajt. Na ez a barátnőmmel, vagy beugróként egy másik kapcsolatba ultragáz lett volna. Így meg csak lazén élveztem az egészet.
2021. márc. 2. 09:10
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Olyan, mint a második 4-es szex.
2021. márc. 2. 09:13
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
A férjem az első alkalom után egy hétig maga alatt volt, pedig ő szervezte a hármast a barátjával. Szerencsére fel tudta dolgozni a történteket, és a következő alkalom után már nem volt semmi gond. 😊
2021. márc. 2. 09:22
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
Ezt miért a hetero kategóriába írják?
2021. márc. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!