Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egyéjszakás kalandnál fontos a péniszméret?
Fiúként írok.
Fordítsuk meg a dolgot. Számít-e számodra egy egyéjszakás kaland során, hogy saláta- vagy babapuncija van a lánynak? Nem. (Ha kiderül, hogy nem "szép", otthagyod?)
Egy szexkapcsolatnál számít, hogy saláta- vagy babapunci? Igen.
21
Igen, csak annyit felejtettél el, hogy nincs különbség a teljesítmény szempontjából saláta és babapunci között, de ha 9 centis a farkad, azzal sokra nem fogsz menni.
23: na akkor nézzük.
*1 éjszakás kaland: tökmindegy, hogy milyenek az adottság. (Ha nem tetszik, akkor otthagyod?)
*Párkapcsolatban szintén nem számít. Ott a lényeg, hogy kihez nőttek hozzá azok a szervek
*Szexkapcsolat: itt csak a technika és a kinézet számít. Ergo egyedül itt lehet valid ok a testi adottságok miatti "szakítás".
26
Tudom, a 4. válasz is az enyém volt. :) Nem konkrétan a kérdezőre értettem, a 13 cm az okés, nekem is ilyen kategóriában mozog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!