Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Egyéjszakás kalandnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egyéjszakás kalandnál fontos a péniszméret?

Figyelt kérdés
Nem kell rizsa és szerelem, mert itt egy házibulis szexet képzeljetek el vagy ilyesmit. Elméletileg többször nem is keféltek az illetővel szóval nagyon gáz, ha kicsi a farka (13/3.6 cm)? Elmondjátok lány ismerőseiteknek hogy kicsi volt a farka???

2021. márc. 1. 21:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%
Vannak akik megbeszélik utána de igazábol ha valakinek nem nagy a befogadóképessége eleve jo.. Bar szerintem nem kicsi es az elmeny szamit
2021. márc. 1. 22:08
 12/28 anonim ***** válasza:
10%
Igen, ott is fontos.
2021. márc. 1. 22:12
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki erre vetemedik annak minden mindegy 🤷
2021. márc. 1. 22:19
 14/28 anonim ***** válasza:
19%
Akibe belefér, az imádja a nagyobbat! A látványától MÁR bezsongnak (persze csak ha jó tested is van hozzá).
2021. márc. 1. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

Alkalmi kalandoknál ugyanaz számít mint állandó kapcsolatnál: szimpátia, vágy, bizalom. Ebben a felsorolásban a péniszméret nem szerepel.

Tudom, erkölcsi nulla vagyok, sok alkalmi kalandom volt, sőt mi több még swingerekben, privát partikon is megfordulok. Egy időben még a netről is ismerkedtem. Viszont a valós nők élőben SOHA nem kérdezték meg mekkora. Abban viszont biztos vagyok hogy ha a társalgás során bármikor felhoztam volna hogy x cm akkor azzal a lánnyal nem lett volna semmi.

2021. márc. 1. 22:51
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
*s nem azért mert kicsi/átlagos/nagy, hanem mert egy bunkó pötsnek gondol a lány, azzal meg alkalmizni sem akarnak
2021. márc. 1. 22:51
 17/28 anonim ***** válasza:
26%

Mint ahogy az Ihász Gábor énekelte: "Azt kérdezte tőlem a kislány hogy hány centis vagyok" 😂😂😂

"Állj le kislány ne fogd meg a káram csak adj nyünyőt nekem" 😂😂😂

2021. márc. 1. 22:54
 18/28 anonim ***** válasza:
20%
idiota f@szik tenyleg azt hiszitek hogy collstokkal járunk dugni???? A méret pedig az egyejszakasnal szamit csak igazan
2021. márc. 1. 23:06
 19/28 anonim ***** válasza:
54%
Én nagyon sokáig úgy gondoltam , hogy csak a nagy mérettel tudnak a csúcsra vinni és csak azt élvezem ,de nem rég voltam egy sráccal akinek nem volt valami nagy mérete,de a nemiszerve olyan volt h a makk rész nagyon vastag volt . Nagyon élveztem így és persze jó volt a technikaja iss isteni volt ! És én is meglepődtem.
2021. márc. 2. 09:13
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
19! Laci azt hittem te a csajokat buksz erre most kiderül hogy a pasikra? Az igen. Mondtam én hogy hazugság minden amit kiírsz.
2021. márc. 2. 09:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!