Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex után, miután a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex után, miután a párom belém élvezett, és használtunk síkosítót, a rákövetkező nap enyhe hasmenésem szokott lenni, ami kellemetlen a fájdalommal együtt. Nekem elég érzékeny az egész emésztőrendszerem, és nem tudom, hogy ez a dolog az?

Figyelt kérdés

ondótól van vagy a sikosítótól. Szóval keressek valami nagyon bio sikosítót, vagy kerüljük a belém élvezést? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Nem fért ki a kérdés

Nő vagyok

2021. márc. 1. 19:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#20: nem kellene kiakadni ha valaki olyan véleményt ír ami nem tetszik.

De nem okoskodás, tapasztalat. Képzeld, lány vagyok és viszonylag rendszeresen szoktunk análozni évek óta (havi 1-2 alkalommal legalább) és soha egyetlen egyszer nem fordult elő amit írsz, se akkor amikor a fenekembe élvez a párom se akkor amikor nem. Kérdeztél valamit, kaptál egy választ, mi ezzel a bajod?

De gondolj bele azért attól a 3-5ml ondó normális esetben, hogy a viharba okozna hasmenést?

Nem azt írtam hogy lehetetlen, nem vagyunk egy formák, hanem azt hogy nem valószínű hogy kizárólag az okozza.

De bocs, nem kéne beledumálni tényleg, ha nem veled ért valaki egyet...

2021. márc. 28. 16:36
 22/27 anonim ***** válasza:
29%

A te írásod is előtte kicsit flegmának tűnt. De no para. Ássuk el a csatabárdot, én se akartam bunkó lenni.

Azt hittem pasi vagy aki majd előadja, hogy mi vagyunk a hülyék.

Az jó, hogy nálad nem okoz semmi bajt de ha másnál meg igen attól még nem a másik nem ért a biológiához. Én is csak elmondtam a tapasztalatomat. Ha belémélvez akkor szarul vagyok. Ha nem élvez belém akkor meg semmi gond

Olyasmire is gondoltam már, hogy a síkosítóval keveredve okoz gondot. Ti mit használtok síkosításra?

2021. márc. 28. 16:57
 23/27 anonim ***** válasza:

Nyilván mindig úgyis mi vagyunk a hülyék :)

Amúgy Aquaglide anal nevű síkosítót. Vízbázisú, de mégis tovább tart mint a sima original. Egyszer utána olvastam talán valamivel magasabb a glicerin tartalma mint a simának.

2021. márc. 28. 17:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem teszek vele egy próbát. Egyszer próbáltuk babaolajjal azzal az volt a párom baja, hogy vagy 25 perc kellett neki, hogy elélvezzen, mert azt mondja nem érezte úgy a szorítást.

Nekem mondjuk jó volt, feküdtem és 3-szor is elmentem közben. :D

Análnál nekem kevesebbet kell mozogni mint sima szexnél.

2021. márc. 28. 17:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi körömvirág krémmel szoktuk. Alapból síkosít, gyulladás csökkentő és nem kezd el ragadni, mint a vízbázisú..... Csak tanács volt, próbáld ki, ha gondolod.
2021. márc. 29. 05:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Van itthon de ez túl sűrű nem? Sárga színű tök zsíros.
2021. márc. 29. 19:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem sűrű, sőt. Pont a zsírossága segít. Nekünk a víz bázisú nem jött be, 5 perc után tapad....
2021. márc. 30. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!