Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után, miután a párom belém élvezett, és használtunk síkosítót, a rákövetkező nap enyhe hasmenésem szokott lenni, ami kellemetlen a fájdalommal együtt. Nekem elég érzékeny az egész emésztőrendszerem, és nem tudom, hogy ez a dolog az?
ondótól van vagy a sikosítótól. Szóval keressek valami nagyon bio sikosítót, vagy kerüljük a belém élvezést? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Nem fért ki a kérdés
Nő vagyok
Szerintem te is tudod kérdező, hogy a belédélvezés az egésznek a lényege. Azt nem tudok kikerülni vagy max a párod háborogni fog miatta. Nálunk is az van, hogy fura a gyomrom ha a fenekembe élvez. Ráadásul szoktunk olyat, hogy 1 órán belül kétszer is ott megy el.
Pár napig próbáltuk, hogy mondtam neki, hogy dughatja a fenekem, mert látom mennyire akarja de ne ott élvezzen el. Pár napig működött aztán könyörgött, hogy neki sokkal jobb érzés ha bennem megy el. Nem tagadom nekem is izgató mikor érzem, hogy belémlövi csak utána kicsit fura érzés. Én is azt mondom, hogy az segít valamennyit ha utána kinyomom a wc-n.
20L
Talán a 15-dik válaszoló a sorstársam :D Igazából valóban a párom miatt hagyom, hogy belém élvezzen, ami nem baj, meg ez a hasmenés is egy kibírható dolog, mert ritkán csináljuk, de most csak érdekelt, hogy ki a ludas, a sikosító vagy az ondó.
Azzal teljesen egyetértek, hogy stressz miatt is lehet hasmenés, mert nekem is nagyon gyakran van, illetve nagy valószínűséggel laktózérzékeny is vagyok, de meg tudom különböztetni, hogy mikor miért fáj és megy a hasam :D
Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)
Ti milyen gyakran csináljátok?
15-ös voltam.
Mondjuk félévente az nem gáz abszolút. Kibirható.
19-es: nem tudom lány vagy-e de amíg nem élveztek a fenekedbe addig szerintem kár beleokoskodni. Mikor nem élvez bele akkor semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!