Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál után mennyi idő mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál után mennyi idő mire összehúzódik a záróizom?

Figyelt kérdés
Ma szexeltem análisan a párommal először és azt érzem, hogy tág vagyok lent azóta is, és nem akar összezáródni az izom ahogy előtte. Ez végleges vagy kell neki több idő? Első alkalom volt!
2021. márc. 1. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Barátnőmmel úgy vettem észre, hogy ha 1 órán belül kétszer csináljuk popsiba akkor nem kell tágítás. Azon felül kell. De ő pár óráig tágnak érzi de valójában kb max 1 óra és teljesen visszaszűkül.
2021. márc. 3. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom hogy valóságos e a dolog de nekem 1-2 órán át aktus tuán olyan érzésem van mintha nagyon tag lennék még.

L/46

2021. márc. 14. 10:13
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

12-es:

Örülök, hogy vannak akik a 40-es éveikben is csinálják még. Párommal is remélem még sokáig űzhetjük ezt.

33F

2021. márc. 14. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

46 éves lány...az igen!

43, kisfiú

2021. márc. 14. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Igazán akkor lett gyakori amikor 2 évvel ezelőtt megismertem a páromat mert ő ezt szereti a szexben leginkább.

És lány vagyok mert nem mentem férjhez, egyelőre

2021. márc. 14. 13:54
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Ötven felett nem is sikk házasodni meg családot alapítani.

Már nőként!

Jézus, 46, lány.........

2021. márc. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!