Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál után mennyi idő mire összehúzódik a záróizom?
Figyelt kérdés
Ma szexeltem análisan a párommal először és azt érzem, hogy tág vagyok lent azóta is, és nem akar összezáródni az izom ahogy előtte. Ez végleges vagy kell neki több idő? Első alkalom volt!2021. márc. 1. 18:07
2/16 anonim válasza:
összezárult már, max te érzed úgy, hogy tág
3/16 anonim válasza:
Kb pár óra de lehet fél nap is. Szorítsd össze többször, nekem pár perc után visszaáll, bár én pasi vagyok. De ekkora hülyeség hogy jutott eszedbe hogy így marad?
4/16 anonim válasza:
Pár hét......ne izgulj, van felnőttpelus, szerezz be egy csomagot. Nem vicc!!! Meg ne induljon egy puki sógorostúl!
5/16 anonim válasza:
Ne szívassátok már! Az ánusz lassan áll helyre, már az első után!!!
Csajomnak volt 10 nap!
6/16 A kérdező kommentje:
Mert azt olvastam hogy kitágulhat az anális szextől véglegesen is és jöhet a pelenka... azt nem szeretném!
2021. márc. 1. 18:11
7/16 anonim válasza:
Már megtörtént! Simmmmán benne van, hogy nem áll helyre.
8/16 anonim válasza:
Szerintem pasid pelenkázzon ha már ilyan agyatlan vagy. Amúgy nem vagyok pasi csak kíváncsi voltam mennyien pontoztok le. Nem.szereitek a b*zikat mi? Ki is derült, mennyi férfi válaszolgat itt és pontozgat :D
9/16 anonim válasza:
Ha majd össze zárult, oszt meg, hogy mennyi idő volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!