Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fontos, hogy a lánynak milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a lánynak milyen haja van? Ha igen, melyik az amelyikre beindultok, illetve amelyik taszító?

Figyelt kérdés
Szín, hossz, forma
2021. febr. 27. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

TERMÉSZETES tetszik.

Utálom ha festik. Olcsó, r1bancos, nyanyás.

Természetesen göndör az szexi de a göndörítetten látszik h sok a párhuzamos szál. Olcsó, r1bancos.

2021. febr. 27. 21:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Hosszú, sötét, egyenes.
2021. febr. 27. 21:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Vörös, vállig érő.
2021. febr. 27. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, bár egyszer szívesen lennék egy nem túl rövid természetes szőke lánnyal.. Régebben nagoyn bejött a hosszú haj de megtanultam hogy nem ez a fontos.
2021. febr. 27. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:

11

Ekkora butaságot... nyanyás, olcso...?

Nekem fenék alá érő, festett fekete hajam van.

17 éves korom óta festetem.

Kb 12-13 voltam amikor annyira csodàltam a fekete hajú nagylányokat. Alig vártam hogy nekem is lehessen. A természetes hajam ilyen semmilyen barna.

19 évesen már voltak ősz hajszálaim. Az nem tűnne olcsónak ha 20 évesen tele lennék ősz hajjal?

Most vagyok 29. Gondolhatod hogy azóta mennyi van..

2021. febr. 28. 01:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Miért butaság? Nekem ez a véleményem/ízlésem. Lehet nem ezeket a jelzőket kellett volna használnom. De nagyon prolis/közönséges a festett haj 1 fiatal lányon. Az öreg öszülő nöknek való. Én ezzel kapásból kiszűröm a butuska/közönséges csajokat. És nagyon hülyén néz ki ha a haj színe elüt a szemöldökétől. Nem beszélve arról ha lenő a festett rész a fejbőrnél. És még tönkre is teszi a hajat vele. Olyan nő is csak 1 numerára kéne.

2021. febr. 28. 06:26
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

...festett haj 1 fiatal lányon. Az öreg öszülő nöknek való. Én ezzel kapásból kiszűröm a butuska/közönséges csajokat...

Ha elolvastad volna amit írtam, nem írnál hülyeséget megint.

Az őszülés nem egyenlő az öregséggel.

Ritka együgyű vagy.

A hajtönkretételt is engedd el nyugodtan.

2021. febr. 28. 07:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek a 17-essel. Egyébként ha nincs lenőve/nem nagyon természetellenes színre van festve, meg sem mondod, hogy az nem az eredeti. De ha ki is lehet szűrni, biztosan jobb egy huszonéves csajon, mintha fele ősz lenne.
2021. febr. 28. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
Na igen, a hajfestéssel egyetértek, hogy semmi értelme. Bármilyen színű legyen egy lány haja, biztos úgy természetesen a legszebb, amíg nem őszül. De ilyesmit már az előző válaszomban sem mertem leírni, annyira általános és elfogadott lett a hajfestes már 16 évesen, hogy kár is vitázni róla. Mondjuk legalább szép, testhez és archoz illő hajszínt választanának.
2021. febr. 28. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!