Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a lánynak milyen haja van? Ha igen, melyik az amelyikre beindultok, illetve amelyik taszító?
TERMÉSZETES tetszik.
Utálom ha festik. Olcsó, r1bancos, nyanyás.
Természetesen göndör az szexi de a göndörítetten látszik h sok a párhuzamos szál. Olcsó, r1bancos.
11
Ekkora butaságot... nyanyás, olcso...?
Nekem fenék alá érő, festett fekete hajam van.
17 éves korom óta festetem.
Kb 12-13 voltam amikor annyira csodàltam a fekete hajú nagylányokat. Alig vártam hogy nekem is lehessen. A természetes hajam ilyen semmilyen barna.
19 évesen már voltak ősz hajszálaim. Az nem tűnne olcsónak ha 20 évesen tele lennék ősz hajjal?
Most vagyok 29. Gondolhatod hogy azóta mennyi van..
Miért butaság? Nekem ez a véleményem/ízlésem. Lehet nem ezeket a jelzőket kellett volna használnom. De nagyon prolis/közönséges a festett haj 1 fiatal lányon. Az öreg öszülő nöknek való. Én ezzel kapásból kiszűröm a butuska/közönséges csajokat. És nagyon hülyén néz ki ha a haj színe elüt a szemöldökétől. Nem beszélve arról ha lenő a festett rész a fejbőrnél. És még tönkre is teszi a hajat vele. Olyan nő is csak 1 numerára kéne.
...festett haj 1 fiatal lányon. Az öreg öszülő nöknek való. Én ezzel kapásból kiszűröm a butuska/közönséges csajokat...
Ha elolvastad volna amit írtam, nem írnál hülyeséget megint.
Az őszülés nem egyenlő az öregséggel.
Ritka együgyű vagy.
A hajtönkretételt is engedd el nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!