Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szolnátok ahhoz ha a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnátok ahhoz ha a pasi azt mondaná szeret stb.de itt egy válaszodra küldene egy érdeklődő üzenetet?

Figyelt kérdés

Nem tudja hogy te válaszoltál valakinek. Ő meg írna neked egy ismerkedős üzenetet.

Megmondanátok neki hogy nektek írt vagy hagynátok és szépen lassan elválnának az utjaitok mert ezekszerint ugyan úgy nem lehet bízni benne mint eddig?

2021. febr. 27. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ooo voltam ilyen helyzetben. 3 éves kapcsolatban. Igaz nem itt történt a dolog, hanem egy másik oldalon. Másnap közöltem vele hogy további sok boldogságot az életben a nőivel. Ég, percig sem gondolkodtam rajta.
2021. febr. 27. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
2 találkozás után szeret? muhhaha. :D
2021. febr. 27. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeret... pontosítok szeretne téged IS meg rajtad kívül még másik x nőt IS megdugni. A neten sokan fennmaradnak, vagy másik profilt csinálnak és ugyanúgy vadásznak tovább. Te most így jártál.
2021. febr. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!