Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ahhoz ha a pasi azt mondaná szeret stb.de itt egy válaszodra küldene egy érdeklődő üzenetet?
Nem tudja hogy te válaszoltál valakinek. Ő meg írna neked egy ismerkedős üzenetet.
Megmondanátok neki hogy nektek írt vagy hagynátok és szépen lassan elválnának az utjaitok mert ezekszerint ugyan úgy nem lehet bízni benne mint eddig?
Itt ismerkedtetek meg? Hol tart a kapcsolatotok? Találkoztok rendszeresen, randiztok? Vagy csak itt beszélgettek? Mert ha még csak itt beszélgettek, akkor semmi biztosítéka nincs arra, hogy valóban lesz valami ebből a dologból, tehát nem csoda, ha próbál mással is ismerkedni.
A konkrét szitutól függően vagy folytatnám vele tovább, de én is így állnék hozzá, hogy ezt szem előtt tartom, vagy hagynám a csudába.
n
Ti már jártok élőben is?
Vagy hogy hangzott el az, hogy szeret?
Itt már többször előfordult, hogy hosszabban beszélgettem valakivel, kíváncsiak lettünk egymásra, viccesen húztuk egymás agyát, de személyes taliig nem jutott még a dolog (messze vagyok a főv.tól, míg az emberek zöme onnan ír ide) , mikor valami egyéb válaszomnál egyértelműen rámnyomult.
Sosem buktattam le őket, jól szórakoztam, és amúgy sem birizgáltak túlzottan. Ha igen.... na, az tényleg rosszul esett volna :D
Ha meg személyes tali és "valami" után, akkor biztosan nem csak magamban mosolyogtam volna.
Akkor hagynám, nem folytatnám vele. Megmondanám neki, hogy az én válaszomra írta az üzenetet.
Amúgy két okból is hagynám. Részben, az alaphelyzet miatt, hogy mellettem mással ismerkedik.
A másik, hogy nem kellene ilyen balfék pasi, akinek ennyi esze nincs, hogy magától rájöjjön, hogy akár az én válaszomra is írhatja azt a privátot. Másban sem tündökölhet agyilag.
A dumálgatós ismerkedés egy dolog, a felszedős célú egy másik. Akinek azt mondtam, hogy szeretem, amellett a dumálgatós fér csak bele - nekem.
Aki egotuning miatt ismerkedij, az kapcsolatban rommá fog csalni, mert nulla az önbizalma, emiatt képtelen nemet mondani, vagy kihagyni egy csábító lehetőséget, ha egyszer ott megerősítést nyerhet róla, hogy ő jó pasi / nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!