Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem degradáló egy új kapcsolatban, ha szex közben a pasi ilyet szól?
Figyelt kérdés
Most kefélnélek... nekem ez annyira gáz, hogy beszél már? Erre használ, hogy ki be huzogassa? Mint egy kefélőgép?2021. febr. 26. 00:08
1/18 anonim válasza:
Ha előtte szól, az rendben van. Na de ha közben? Tök értelmetlen... Nem lehet hogy a fickó fogyatékos, és ezért érzed gáznak a vele való kefélést? Amúgy pedig, te is tudod mire kellesz. De nem itt kellene megmutatnod milyen okos ámde önérzetes nő vagy. Gáz, gáz, de azért szétteszed a lábad. Na ez a gáz!
2/18 anonim válasza:
Hat nem tudom. Engem az exem minden elmondott minden kur.anak es elveztem mindig. 20L
3/18 A kérdező kommentje:
Engem zavar, hogy ilyen közönségesen beszél velem.
2021. febr. 26. 00:18
5/18 anonim válasza:
Mit szeretnél hallani? Gyerünk bökd ki! Kell a verbális játék szex közben, ettől élvezetesebb.
7/18 anonim válasza:
Miért lenne degradáló?
Jesszusom.
Nem tanították meg hogy a szex közben mondott dolgokat nem kell komolyan venni?
Rengetegen mondanak olyat ami csak beindítja őket / fokozza a vágyat.
Azt hogy csak arra használ azt tőle kell megkérdezned.
De a kérdésedre a válasz,nem nem degradáló.
19/L
8/18 anonim válasza:
És az elsővel értek egyet, tényleg gáz ha szétteszed a lábad az ilyeneknek
9/18 anonim válasza:
A kefélés kifejezés közönsègesen alpári.
Ha izgatni akarom a pàrom közben akkor azt mondom
Szétbaszom a pinádat te kis ri banc.
Vagy nagyon durvàn tolom vagy romantikusan, de akkor nem mondok ilyet.
A pasid olyan ..... semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!