Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezelnétek ezt csajt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnétek ezt csajt?

Figyelt kérdés
16évesen volt egyszer pasival, rémes volt neki, fájt, és nem akarta. Most 20 éves, visszahúzódó, szégyenlős, és picit félénk ilyen téren. Kértem hogy álljon elém meztelenül, hogy leomoljanak ezek a falak, de takargatta magát, és mikor a puncijához nyúltam megijedt és hátralépett. Mit lehet kezdeni ezzel a csajszival? Még egy ujjat sem enged a puncijába tenni, így a farkam esélytelen. 28F

2021. febr. 26. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyenhez pszichiáter szükséges, nem pedig párkapcsolat.
2021. febr. 26. 15:14
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Akkor hagyd el te f@sz. "Kiskirálylány"

Sokkal jobbat érdemel mint egy ekkora f@szhuszárt. Menj k*rvázni

2021. febr. 26. 15:18
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen hozzáállással tényleg jobb, ha elengeded ezt a lányt. Egyáltalán nem neked való.
2021. febr. 26. 15:19
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

#12 Őszintén remélem hogy a kakilódat egyszer megtömi egy nagy penisszel rendelkező férfi, aztán majd tanulsz egy kis empátiát, tiszteletet!!!!

Egy sérült emberrel hogy lehet így bánni? Sokkal jobb élete lesz annak a lánynak nélküled!

2021. febr. 26. 15:28
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok agresszív nő de az ilyen sz*rházi p*csöket addig ütném amíg lélegzik.

Azért fél, mert iszonyatosan fájt neki, ezután nem volt jó élményben része, (veled mondjuk nem is lesz), szakember segítségére és egy tetőtől-talpig úriemberre van szüksége, aki nem szexbabaként kezeli hanem nőként.

2021. febr. 26. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
#6 Te sem láttál még nőt, soha életedben. Olyan idióta vagy mint a kérdező, lehetnétek barátok. Sz*r a párját....
2021. febr. 26. 15:35
 17/22 anonim ***** válasza:
61%

Tudod mit kezdj vele? Szerintem leginkább hagyd békén!!!

Egy tapló paraszt vagy, egyértelműen kiderül már a kérdésből is, a kommentjeidből meg pláne...

Persze, szerezzen az a szerencsétlen lány még több testi / lelki traumát, csak mert te dugni akarsz. Önző, sz*r alak vagy.

2021. febr. 26. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Szakítsatok, és keress egy olyant aki nem fél egy/a f*-tól. Ezzel te is jól jársz, de a lány még nálad is jobban.
2021. febr. 26. 15:44
 19/22 anonim ***** válasza:
29%

Ha paraszt akarok lenni, azt mondom: "Hagyd ott a g*cibe."

Ha komolyan veszem a kérdést, azt mondom: "Próbáld meg rávenni, hogy kérje szakember segítségét. Légy megértő és együttérző. Segítsd át ezen és talán megtérül majd egyszer, hogy mellette áltál."

2021. febr. 26. 16:55
 20/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom, mióta vagytok együtt - én ilyen helyzetben egy-két hónapig óvatos lennék, tényleg csak amit/ahogy jól esik neki. Aztán ha nem sikerül megnyílnia, akkor elköszönnék tőle, mert számomra jó szex nélkül egy felnőtt párkapcsolat nem kielégítő (és kívánnám, hogy találjon maga mellé egy kedves, és az ágyban hasonlóan félénk szűzfiút, akivel szépen lassan felfedezgethetik a dolgokat).
2021. febr. 26. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!