Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha a barátnőm gyorsabban kezd mozogni az ágyban, rögtön elmegyek? Lányok, ti hogy kezelnétek ezt?
Nem gáz, ha ki tudod elégíteni, bár valószínűleg azért mozog gyorsabban mert kezd "belejönni", kezdi elveszíteni a kontrollt.
Tanács: gyakorolj, tanuld meg uralni, szabályozni a tested illetve ha el is mész, akkor gumicsere és próbáld "hamarjában" folytatni. A lényeg, hogy sose hagyj nőt kielégítetlenül :)
Elsőre bóknak venném. Voltam ilyen helyzetben, nem mondom, hogy nem voltam csalódott, de valahol hízelgő volt, hogy ennyire tudtam rá hatni. Én biztos, hogy ettől még adtam volna magunknak esélyt. Amiatt nem adtam, mert nem voltak meg az érzelmek kettőnk közt.
Hosszú távon, ha nem tanulta volna meg uralni magát, akkor egy idő után leléptem volna, mert képtelen vagyok behatolás nélkül teljesnek érezni a szexet. A nyalás, ujjazás, ezek csak színesítik a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!