Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A romantikus szex iránti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A romantikus szex iránti vágyat hogyan lehet elfojtani, vagy elfelejteni?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom rá hogy valaki simogasson, megöleljen, kedves szavakat mondjon nekem, fontosnak és kívánatosnak érezzem magam. Persze tudom hogy minden nagyok csak kívánatos nem, de akkor is, valahol szerintem mindenki vágyik erre. Szóval ezt hogyan lehet elnyomni, hogy “szex” közbe ne ez járjon a fejembe? Hogy ne azon gondolkozzak bárcsak valaki simogatná azt a semmi mellem, vagy megcsókolna úgy hogy azt érezzem szeret? Tippek, praktikák? 22N

2021. febr. 24. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az van, hogy én sem tudom. Amelyikünk hamarabb megfejti, szól a másiknak,jó?;)

Tudok nemromantikusan szexelni is, még élvezem is adott esetben, de ég és föld a különbség. Van az úgy, hogy a "sima szex" már nem opció. Én is ilyenben vagyok (szexkapcsolatok felszámolva...): minden esély megvan rá, hogy innentől lehúzhatom a rolót a bugyimban, mégsem tudok máshogy működni. Szívás🤷🏻‍♀️

2021. febr. 24. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan emberrel senki nem szívesen tölti az idejét akinek minden szavából sugárzik az önutálat, és a pesszimizmus. Nekem sincs semmi mellem, 50 kg vagyok, és full átlagos szerintem, mégis tök sok pasinak tetszek/tetszettem mindig, mert magamraszedtem egy kis önbizalmat az évek alatt és megtanultam magam úgy szeretni ahogy vagyok, a hibáimmal együtt, még ha ez nem is tökéletes.

De ismerek olyan molett lányt aki tényleg igencsak az átlagos kategória, sőt ha teljesen őszinte lennék még azt is mondanám rá, hogy kicsit csúnyácska, de van egy olyan személyisége, és kisugárzása, hogy rendre tök jó pasik csapják neki a szelet. Fejben kezdődik ez az egész, anélkül nem megy. Ha te nem szereted magad, és utálod azt aki vagy, akkor mástól hogy várhatod ezt el?

De pl a srác akivel most ismerkedem, neki az előző barátnői közt volt cigány, külföldi, és olyan is, akinek nem volt meg az egyik lába egy baleset miatt. Ennyit a külsőségekről. :)

2021. febr. 24. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írták elég egyszerű a megoldás. Ne olyannal dugj aki csak a lyukat látja benned, hanem olyannal aki szeret is.
2021. febr. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!