Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány hoyg bírja szex nélkül?
Már én is nagyon ki vagyok
21F
Nehezen, vibrizek, amikor epp nem tudok szexelni
Most hetvegen bepotolom nagyon :D ulni sem fogok tudni es ki fogok szaradni ;) hehe
Kedves 6.-os hozzászóló.
Irigylem a hozzá állásodat. Ezt a szex kapcsolatot ezt úgy mondtad, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne.
Hmm. Hiányzik nagyon a szex, akkor gyorsan elindulok valamerre, keresek valakit.
Hát jó lenne ha ez így működne hallod e. Sajnos mindannyian tudjuk, hogy nem.
Sokan évekig vagyunk szex nélkül, mert egyszerűen nem jön össze semmi.
Persze te lehet, hogy egy jóképű, sármos, gyönyörű pasi vagy, mert mondjuk úgy nem nehéz.
Én is most már kb 2 éve vagyok igazán jó szex nélkül. Pár apróság ugyan volt, de azt csak maszatolásnak mondanám.
És sajnos a korom miatt, már kezdek róla teljesen lemondani, pedig semmi bajom egészségileg, és hidd el, nagyon hiányzik.
54.ffi.
Legyen igazad.
Nem zárkózom el elvileg semmitől sem. Jó időben jó helyen kell járni, és kell hozzá a szerencse is bőven.
A csodákban is hiszek, az sem utolsó dolog.
Hát majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!