Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő meddig bírja szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő meddig bírja szex, illetve maszturbálás nélkül?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
bármeddig
2020. júl. 2. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyén függő
2020. júl. 2. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam sokáig bírom maszti nélkül akár hetekig is. Viszont ha hónapokig tartogatom nagyon stresszes leszek egy idő után. Szóval jobb ha heti rendszerességgel van maszturbálás.

Szex nélkül évekig is bírnám. Az nem lényeges számomra.

2020. júl. 2. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyén és szituációfüggő. Ha sok stressz ér akkor nem gondolsz a szexre. Amúgy meg értelmetlen "kihívás" a meddig bírom, hülye lennék megvonni magamtól a jót :D
2020. júl. 2. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Bármeddig lásd apácák.
2020. júl. 2. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinél más. Ciklustól is függ mennyire kívánjuk. De nem fogok megvonni magamtól semmit
2020. júl. 2. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig, de az az ára, hogy depressziós vagyok. Viszont a szex nem oldja meg a depressziót, csak rövid ideig, utána csak ront rajta, mivel csak szerelemből élvezem, arra meg nincs lehetőségem.
2020. júl. 2. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én igénylem heti 3-4szer legalább. Ha kimerült vagyok kevesebb, ha lelki vagy hormonális alapon kívánom akkor napi több.
2020. júl. 13. 03:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!