Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi mennyi ideig bírja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mennyi ideig bírja szex nélkül? Van olyan pont, hogy már muszáj?

Figyelt kérdés

Ismerek egy férfit, aki elmondása szerint 1 éve nem szexelt. Szakított a barátnőjével, majd miután nem volt barátnője egy évig nem is keresett sehol szexuális kielégülést. Ezt el lehet hinni?

Nem azért kérdezem, hogy megbántsak valakit, kedvess férfiak, csak kíváncsi vagyok.

2018. febr. 12. 14:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, olyan, hogy 1 évig nem szexeltem nővel. De heti 1-2 alkalommal kivertem. Így azért ki lehet bírni.
2018. febr. 12. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
én ha kb 2 hétig még csak nem is rejszolok akkor éjjel alvás közben spontán elmegyek :D
2018. febr. 12. 14:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
En ismerek olyat, aki 5 eve nem. N
2018. febr. 12. 14:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Én olyat is ismerek, aki tíz éve nem. Biztos sokat veri...

F

2018. febr. 12. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:

az egy dolog, hogy nem szexel egy évig, de ha felajánlaná neki egy jó csaj a szexet, tuti nem utasítaná vissza.

ez annyira izé kérdés.

most te is szexelsz egy idő után tökmindegy kivel, mert fél évig nem bírod ki??? ha nincs jó partner, akkor természetesen nem szexel az ember. nagyon ritka az aki bárkivel lefekszik, csak legyen szex.

2018. febr. 12. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Lassan eljutunk a 20 évig. 😀
2018. febr. 12. 14:51
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Én is úgy gondolom, hogy az emberek (nők/férfiak) nem fekszenek le fűvel fával, csak azért, mert kell a szex.

2018. febr. 12. 14:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Tök aszexuális emberek biztos még csak nem is verik ki. Prostikkal, farokveréssel egy férfi sem dicsekszik nőknek ismerkedéskor, aki ad magára az az egy-pár alkalmas csajokat is elhallgatja. Aki ezt firtatni kezdi, az meg nagyon ostoba nő.
2018. febr. 12. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:
KB: 1 évig egyszer bírtam én is, de nagyon ki voltam már. Mondjuk most is kb: 3 hónapnál tartok és kész vagyok. Lényeg lehet bírni, de nehéz.
2018. febr. 12. 15:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3-4 éve nincs senkim sem , nehéz és rossz így de ez van....

Az is hátráltat hogy kulfokdon vagyok....

2018. febr. 12. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!