Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mennyi ideig bírja szex nélkül? Van olyan pont, hogy már muszáj?
Ismerek egy férfit, aki elmondása szerint 1 éve nem szexelt. Szakított a barátnőjével, majd miután nem volt barátnője egy évig nem is keresett sehol szexuális kielégülést. Ezt el lehet hinni?
Nem azért kérdezem, hogy megbántsak valakit, kedvess férfiak, csak kíváncsi vagyok.
Én olyat is ismerek, aki tíz éve nem. Biztos sokat veri...
F
az egy dolog, hogy nem szexel egy évig, de ha felajánlaná neki egy jó csaj a szexet, tuti nem utasítaná vissza.
ez annyira izé kérdés.
most te is szexelsz egy idő után tökmindegy kivel, mert fél évig nem bírod ki??? ha nincs jó partner, akkor természetesen nem szexel az ember. nagyon ritka az aki bárkivel lefekszik, csak legyen szex.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én is úgy gondolom, hogy az emberek (nők/férfiak) nem fekszenek le fűvel fával, csak azért, mert kell a szex.
Nekem 3-4 éve nincs senkim sem , nehéz és rossz így de ez van....
Az is hátráltat hogy kulfokdon vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!