Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mennyi ideig bírja szex nélkül? Van olyan pont, hogy már muszáj?
Ismerek egy férfit, aki elmondása szerint 1 éve nem szexelt. Szakított a barátnőjével, majd miután nem volt barátnője egy évig nem is keresett sehol szexuális kielégülést. Ezt el lehet hinni?
Nem azért kérdezem, hogy megbántsak valakit, kedvess férfiak, csak kíváncsi vagyok.
En 3 evig nem szexeltem miutan a batarnommel szakitottam. Smarolas volt, ujjazas, szopatas de konkretan szex nem volt.
Utana ismertem meg a felesegem, szexeltunk majd fel evig nem tudtunk talalkozni, utana talalkoztunk de ismet fel evig nem lattuk egymast, aztan osszekoltoztunk, felesegul vettem azota meg nincs megallas :)
Edzés kérdése. Én néha már teljes 10 percig is kibírom. :-))
Viccet félretéve a férfi úgy van összerakva, hogy ha nem jut nőhöz, és valamilyen oknál fogva a bránert sem tutujgatja, akkor spontán magömléssel ürül. Elvileg tehát egy életet le lehet élni nélküle. Más kérdés, hogy milyen élet az...
Én is lassan 3 évnél járok, és nem először esik meg.
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!