Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi mennyi ideig bírja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mennyi ideig bírja szex nélkül? Van olyan pont, hogy már muszáj?

Figyelt kérdés

Ismerek egy férfit, aki elmondása szerint 1 éve nem szexelt. Szakított a barátnőjével, majd miután nem volt barátnője egy évig nem is keresett sehol szexuális kielégülést. Ezt el lehet hinni?

Nem azért kérdezem, hogy megbántsak valakit, kedvess férfiak, csak kíváncsi vagyok.

2018. febr. 12. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

En 3 evig nem szexeltem miutan a batarnommel szakitottam. Smarolas volt, ujjazas, szopatas de konkretan szex nem volt.

Utana ismertem meg a felesegem, szexeltunk majd fel evig nem tudtunk talalkozni, utana talalkoztunk de ismet fel evig nem lattuk egymast, aztan osszekoltoztunk, felesegul vettem azota meg nincs megallas :)

2018. febr. 12. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
"Ezt el lehet hinni?" LOL.. én sem voltam senkivel mióta a barátnőm szakított velem pedig ennek már több mint másfél éve. Miért lenne ez olyan hihetetlen? 2 legjobb haverommal is hasonló volt a helyzet. Nekik is évek teltek el mire újra lett valaki
2018. febr. 12. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Edzés kérdése. Én néha már teljes 10 percig is kibírom. :-))

Viccet félretéve a férfi úgy van összerakva, hogy ha nem jut nőhöz, és valamilyen oknál fogva a bránert sem tutujgatja, akkor spontán magömléssel ürül. Elvileg tehát egy életet le lehet élni nélküle. Más kérdés, hogy milyen élet az...

2018. febr. 13. 12:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. febr. 15. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is lassan 3 évnél járok, és nem először esik meg.

35/f

2018. febr. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!