Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért álszentkednek sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álszentkednek sokan (még a neten, névtelenül is), hogy a háromjegyű szexpartnerszám férfiaknál soknak számít, amikor ma már olyan átlagos mondjuk 35-40 felett?

Figyelt kérdés

És ezzel az adott generációkra is célzok. Igen, egy 50 körüli/fölötti még korán megházasodott, hitt a hűségben még ha 15-20 év múlva szét is mentek és az utolsó 10 évben is csak veszekedtek, így ott ez teljesen más.

Én a szingli időszakot értem alatta. És azon belül is a férfiakat, mert egy nő esetében ha csak a numerái számát akarja növelni, azt még a prosti is 1000 fölé tudja lőni, aki pénzt is kér érte.

Úgyhogy a sima alkalmi szexre célzok, fizetős nélkül.

Az egyszerűség kedvéért osszuk a társadalmat 50-50%-ban extrovertált, bulizós, kocsmázós, fesztiválozós rétegre és introvertált, otthonülős vagy kis társaságokban lógós rétegre.

Amennyi önmegtartóztató bulizós ember van, bőven van annyi - ha nem több - introvertált fuckboy aki csak társkeresőkön nyomul, mert mondjuk jól néz ki és még a szövege is jó írásban.

Az echte típusokra célzok, nem arra, mikor az introvertált szocfóbiás srác elmegy bulizni, hogy majd ott becsajozik és pár hét/hónap vagy ha kitartó 1-2 év után megunja. Meg nem is a tartós krónikus betegséggel küzdő vagy csak egy komolyabb egyetemi szakra pár évet beáldozó extrovertáltra, aki emiatt kockul otthon.

Szóval valóban van egy réteg, aki akár még 30 fölött is szűz vagy csak prostikkal volt, meg olyan is, akinek csak 1-2 volt és előreláthatólag nem is lesz több, mert ha 20-30 közt nem tudott csajozni, akkor 40 fölött pláne nem fog tudni.

De a férfiakról nem véletlenül terjedt el az a sztereotípia, hogy szeretünk dugni meg a legyet is röptében... A többségünk még a mai szójazabáló genderkultusz közepette is szeretNE, ha lenne rá lehetősége.

És a minap beszélgettem erről kollégámmal, aki bőven 300 fölött van mennyiségileg - bár ő prostizott is. És belegondolva, én, aki mamahoteles lúzer srácként 23 évesen veszítettem el a szüzességemet, én elértem 30 éves koromra a 29 szexpartnert. Ami lehetett volna legalább 40-45, ha lett volna hova vinni a csajt. A többit meg már nem is számolom bele, amikor simán 2-3 nővel volt egyszerre kapcsolatom és inkább a fix puncit választottam, minthogy kockáztassak első randis valakit, aki vagy összejön, vagy nem.

És az alsó-középmezőnyben voltam, aki csak 2-3 havonta tudott nőt hazavinni. És ebbe a 7 aktív évbe még belefért 2 komolyabb, egy fél éves meg egy 3 éves kapcsolat is.

Akkor most belegondolva, akinek hozzám képest normális élete volt, 14-18 körül elvesztette, mint a legtöbb férfi és igazi partiarc volt, esetleg még a kollégái között is volt sok nő és onnan is beesett néhány meg a szomszédai közül is, esetleg még ha mamahoteles is, de nem egy pici garzon a Havannán, hanem valahol a belvárosban, az mekkora előnyben volt hozzám képest.

Vagy akinek volt jogsija, kocsija... Vagy aki még táskeresőzött is. Bőven lehetett bárki 100 fölött.

És még a minőséget is megválogattam, duci csak néhány volt, kövér egy se, igényes, ápolt, tiszta, sokuk egyetemista, némelyik úgy tele volt lével, hogy taxival ment haza tőlem és ott voltak a 10-20 ezresek a Gucci meg Michel Kors pénztárcában.

2021. febr. 24. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

‘A 3-as és 4-es válaszoló véleményének tükrében is kérdezem, vagyis sok nő kizárja komoly kapcsolatra azokat a férfiakat is, akiknek túl sok partnerük volt. ‘

3as vagyok es latom ezek szerint, nem sikerult ertelmezni a kommentemet. probalom szajbaragosan.

azt EN fogom eldonteni, hogy nekem mi szamit sokanak es baromira nem erdekel, ha a szomszed joska 200 not dugott meg es szerinte az nem sok, meg az se befolyasolja a velemenyem, ha szerinted te atlag srackent megdugtal 30at es akkor a 100 boven nem nem sok. csak az szamit, en szemelyesen mit gondolok soknak es errol nem fog tudni senki meggyozni. ha en szuz lany lennek es nekem mar a 2 is soknak szamitana, azt se lennejogod megkerdojelezni, mert az az EN szubjektiv velemenyem lenne. nem igaz, hogy nem fogod fel.

egyebkent egy szoval se irtam, h ‘kizarom komolya kapcsolatra az olyan ferfiakat, akiknek sok nojuk volt’. azt mondtam: azt nem te fogod meghatarozni, en mit tartok soknak.

szerintem mar a 30-40 is sok, de nem zarok ki pusztan emiatt senkit komoly kapcsolatbol, ha amugy minden mas stimmel. ettol fuggetlenul fenntartom a jogot, h azt mondjam ra, ez sok. hiaba, h szerinted nem sok.

2021. febr. 24. 12:07
 12/16 A kérdező kommentje:

#7: Ha nagyon matematikusok akarunk lenni, akkor amire te gondolsz az a medián (leggyakoribb elem), mert az átlagot a csúcsértékek mindig felhúzzák és itt lefelé még annyi sem kompenzálja a dolgot, mint az átlagvagyonnál, ahol lehet negatív is (hitel, adósság), itt 0-nál nem lehet kevesebb a partnerek száma, ellenben pár influencernek simán lehet bőven 1000 fölött még ha a prostikat nem is számoljuk bele.

#9: Ezért írtam a kérdésben, hogy FÉRFIAK. Te nőként, ha igényed van a szexre, akkor kiválasztod azt, akivel kedved van, jelentkezőt mindig találsz a célra.

Én férfiként eldönthetem, hogy az elérhető lányok közül hazaviszem-e buliból azt, akiről biztosan tudom, hogy nem lesz belőle hosszútávon semmi, mert két itallal korábban még azért sírt, hogy a pasija megcsalta őt és most ő is vissza akarja csalni, most meg már le akarja egyenesen cserélni és belém szerelmes, de valójában csak az alkohol beszél belőle. Vagy menet közben derül ki, hogy van férje meg gyerekei csak rossz a kapcsolata, de én meg nem fogom a gyerekeket bevállalni.

A filmek nagyon szépen elterjesztették a köztudatban, hogy az egyéjszakás olyasmi, ahol a férfi a szemét és kihasználja szegény nőt, aki többet szeretne, az meg reggel kidobja őt a lakásból. A valóság ennél sokkal árnyaltabb, rengeteg esetben van, amikor a nőnek van hátsó szándéka vagy simán csak szexelni akar és önként bújik a becsiccsentett áldozat szerepébe, akit a csúnya férfi kihasznál.

Ha nekem is olyan egyszerűen menne, mint a nőknek, hogy nyíltan kimondom, hogy most lazán, kötetlenül szexelni szeretnék összejárni valakivel, élni az életemet, utazni, karriert építeni, haverokkal összejönni és választok az 50 jelentkező közül, akiknek ez megfelel, akkor nekem sem lett volna közel sem ennyi partnerem.

De helyette 23 éves koromig szűz voltam. Akkorra tudatosult bennem, hogy vagy sordódom az árral, vagy örökké szűz maradok.

2021. febr. 24. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:

A kérdésed kifejtős része olyan hosszúra sikerült h nincs türelmem végigolvasni.

100 felett az szerintem is sok. Az már a nemi fertőzde kategória. Kurváknak van csak annyi partnerük.

Mondjuk én a kb 10 partnerrel nem vagyok reprezentatív, de ha a szerelem összejön, akkor lehetett volna ennél kevesebb is.

Szerintem a te mintavételezésed nem reprezentatív! Sokkal kisebb partnerszám az általános.

2021. febr. 24. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem az a baj, hogy annyira sikerült megutálnom a tündérmeséket hogy nem fogom elhinni xy megváltozott. Aki 1 év alatt 50 nőt dugott meg, nekem kuncsoroghat akárhogy nem fogom elhinni hogy már csak én nem kellek neki.
2021. febr. 24. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
20%
Jó a kérdés! Azt meg ne hidd el, hogy a nőknek nem kell magas partnerszámmal rendelkező férfi! Hazugság.
2021. febr. 25. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek.

Utólag arra jöttem rá, hogy korábban kellett volna elköltözni otthonról. 27 voltam, tehát, azért nem 30 felett is szülőkkel. Lett volna lehetőségem már 24-25 körül elköltözni, de még 2 évig gyűjtöttem a pénzt (hozzátenném, nem vagyok életképtelen, amíg szülőkkel éltem, addig is tudtam főzni-mosni-takarítani és meg is csináltam magamra).

Az első évben, amikor egyedül laktam, egy nyár alatt voltam annyi (új) nővel, ha nem többel, mint előtte összesen egész életemben.

20 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, utána azért voltak komoly, több éves kapcsolatok is. 27 éves kor körül jártam olyan 10-12 nőnél, na, azon a nyáron minimum ennyit összeszedtem, hogy már volt hová vinni.

Tanulság, következtetések: a szexhez 3 dolog kell: legyen kivel, legyen mikor és legyen hol. A kivel és a mikor könnyebb, általában a hol a probléma. Ha tegyük fel, 18 éves korodtól kezdve aktívan csajozol és mindig meg tudod oldani a hol kérdést, sosincs komoly kapcsolatod (vagy éppen mellette is csajozol), akkor 28 éves korodra összejöhet a 100 partner.

Sok emberrel szoktam beszélgetni és azért a 100 feletti, de még az 50 feletti partnerszám se gyakori. Aki nem megy bele alkalmiba, azoknál az embereknél szinte mindnél 10 alatt van a partnerek száma.

A társadalom legnagyobb részét (18-50 éves korosztály) az olyan emberek alkotják, akiknek nem nagyon voltak komoly kapcsolatai vagy túlnyomórészt csak azok voltak.

Aki belemegy alkalmiba, azok is legtöbbször nem gyakran.

Kevés olyan ember van, aki ezt saját maga számára amolyan versenyként űzi vagy éppen a „legyet is röptében”.

Hozzátartozik az is, hogy nőként alkalmit könnyebb találni, mint férfiként. De komoly kapcsolatot férfiként könnyebb, mint nőként.

És akinek tényleg jól megy a csajozás, ahhoz ki is kell nézni valahogy (nem kell szétgyúrva lenni, de minimum ne legyen elhízva, ha nem izmos, ne legyen aputest és egy helyesebb arc sem árt), jó frizura, jó öltözködés.

És egy minimum értelmi szint. A közhiedelemmel ellentétben egyéjszakás kalandra nem a buta, bunkó, tapló férfival mennek el a nők, hanem aki hoz egy szellemi szintet. Még ha nem is okos, de normálisan beszél a nővel, nem bunkó vele.

Abba kell belegondolni, hogy a férfinak minél kevesebb idő alatt kell a nőt meggyőznie a dologról, ez értelemszerűen egy modortalan, tróger viselkedéssel nem fog menni.

Én viszonylag magas vagyok, sportolok is, ez jól látszik, ha előnyös pólót veszek fel például. Ha „csak úgy” nő a hajam, akkor elég átlag Józsi fejem van, de fodrásznál egy menő frizura teljesen más embert varázsol belőlem. Már megtaláltam, mi az a stílus, amellyel a legjóképűbben nézek ki. Eddig bevált.

2021. ápr. 10. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!