Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfi hány "menete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfi hány "menetet" bír egy nap?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ez nagyon sok mindentől függ. Ideális lelki állapotban és megfelelő nő mellett szerintem a 3-4 menet simán meglehet, viszont egy idő után elkezd fájni. Persze lehet még akkor is csinálni, de akkor már kevésbé kellemes és elélvezni is nehezebb.
2021. febr. 14. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
3
2021. febr. 14. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Életkor, hangulat, fáradság / "kanosság" (mikor volt utoljára nővel) na meg partnerfüggő. Fiatalon számolni sem tudod hányszor bírod, akár 6-8-x ki sem másztok az ágyból, máskor meg ha nem túl vonzó a partner akkor úgy vagy vele elég egy, de ha olyan a partner na akkor is simán meg tud lenni 3-4.
2021. febr. 14. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiverni 3-4szer tudom, szexnél inkább 2 max, de szünettel. 24F
2021. febr. 15. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Na ez egy jo kerdes. Vegre valaki feltette.

Amikor elkezdtem bulizni 15-16 evesen volt, hogyegy nap 3-4szer, viszont az hozza kell tenni, hogy a mennyiseg a minoseg rovasara megy! Egyebkent egyetemi golyataborban, tehat ilyen 18 eves korom kornyeken volt, hogy 2-szer birtam csak, azt hozza krll tenni, hogy 5-6 oran keresztul folyamatosan toltuk az elso mentetet. Tehat soktol fugg, de sok novel voltam es a sajat tapasztalatom az, hogy inkabb kevesebbszer es hosszabb ideig, minosegibb az jobb, mint ha tobbszor es az ellentetje.

23 F

2021. febr. 15. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!