Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a nőket, pedig fiatal 23 srác vagyok, de nem tudom elfogadni, hogy egy nőnek tényleg az kell, hogy jó állatiasan megdugják?
23 éves magyar srác vagyok.
Nem vagyok tanyasi parasz származású, se vissza maradott tudjam én mi, csak egy normális srác.
23 évesen szűz vagyok és sok férfi szerint az is maradok ha nem változtatok a gondolkodásomon, de ezen a gondolkodáson elképesztően nehéz változtatni, pedig megpróbáltam.
Az én gondolkodásom:
- Egy nőt tisztelni kell mind a közéletben mind az ágyban
- Egy nő az ágyban nem a te eszközöd, se nem te az övé, hanem kettőtök érzelmeiteké vagytok
- Érzelmek nélkül képtelen vagyok működni, mert ha nem érzek semmit a nő iránt úgy képtelen vagyok átadni bármit is az ágyban
- Egy nőhöz finoman, szeretettel, kellemes megbecsült érintésekkel kell közeledni, hisz a szexualitás az érzékek játéka is.
- Egy nőnek nem a popsija az arca, és nem a puncija az ajkai, és nem a mellei a szemei! Tudni kell, hogy a nő egész lénye létezik, nem csak ez a 3 pont.
Fent vagyok 2 olyan szexpartner kereső oldalon is ahol nem örömlányok és fiúk vannak, hanem élvezetre vágyó nők. Noha ez a világ teljesen életidegen nekem, változtatni akartam a fentebb leírt gondolkodásomon, de amiket egyes lányok adatlapjain olvasok egyszerüen hihetetlen, és érthetetlen mind 2 negatív értelemben.
Csak, hogy egyet idézzek:
"Olyan fa*xit keresek akinek legalább 18/5-ös farka van, határozottan nem fél megélni perverzitását, és szeretne jól megba*xni egy fiatal milfet"
Rengeteg ilyen van, és konkrét ahelyett, hogy ezek a szövegek engem felizgatnának, sokkal inkább elszörnyülködtetnek.
Hova jutott a világ?
A nők már szemernyit nem is ismerik a saját testüket, lefogadom rengeteg nő tudománya megáll ott, hogy a csikló és hüvej. Paff...
Ne csináljátok lányok... Magyarázzátok el kérlek, mi történt veletek?
Olyan érzést keltenek ezek a kiírások, hogy ti már a randit, a rózsát, a vacsorát, ti már minden romantikát mely az érzelmekre épül TI LEXARTOK NAGY ÍVBEN!
Hálásan köszönöm az értelmes hölgyek válaszát.
(mielőtt fiúk betámadnának, NEM, EZ KIVÉTELESEN NEM TÁRSKERESÉSI CIKK)
Szeretem a romantikát, ismerem a testemet.
Te kis szűz fütyi akarod megmondani a nőknek hogy működik a testük? Milyen világban élsz te?
Nem szeretek durván szeretkezni és gyengéd férfire vágyom, de te nekem se kellenél. Meg mégis mit keresel szexpartner keresőn, ha romantikázni akarsz?
Nem azzal az értékrenddel van baj, ha valaki tiszteli a nőket és figyel a barátnőjére, hanem hogy mégis sikerült egy nőgyülölő oldaladat előhoznod, hogy az a nő nem jó nő, aki durván szexel. Pedig csak eltudja dönteni mindenki magának, hogy mi kell neki, szánalmas vagy.
Élőben amúgy meg miért nem tudsz becsajozni? Azzal a kamuval ne gyere, hogy mert minden nő durván szereti, mert kapásból én és a barátnőim elég nyugisak vagyunk és tuti nem állna le veled senki, ha meglátnák ezt a szöveget, amit itt előadtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!