Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem a nőket, pedig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a nőket, pedig fiatal 23 srác vagyok, de nem tudom elfogadni, hogy egy nőnek tényleg az kell, hogy jó állatiasan megdugják?

Figyelt kérdés

23 éves magyar srác vagyok.

Nem vagyok tanyasi parasz származású, se vissza maradott tudjam én mi, csak egy normális srác.

23 évesen szűz vagyok és sok férfi szerint az is maradok ha nem változtatok a gondolkodásomon, de ezen a gondolkodáson elképesztően nehéz változtatni, pedig megpróbáltam.

Az én gondolkodásom:

- Egy nőt tisztelni kell mind a közéletben mind az ágyban

- Egy nő az ágyban nem a te eszközöd, se nem te az övé, hanem kettőtök érzelmeiteké vagytok

- Érzelmek nélkül képtelen vagyok működni, mert ha nem érzek semmit a nő iránt úgy képtelen vagyok átadni bármit is az ágyban

- Egy nőhöz finoman, szeretettel, kellemes megbecsült érintésekkel kell közeledni, hisz a szexualitás az érzékek játéka is.

- Egy nőnek nem a popsija az arca, és nem a puncija az ajkai, és nem a mellei a szemei! Tudni kell, hogy a nő egész lénye létezik, nem csak ez a 3 pont.

Fent vagyok 2 olyan szexpartner kereső oldalon is ahol nem örömlányok és fiúk vannak, hanem élvezetre vágyó nők. Noha ez a világ teljesen életidegen nekem, változtatni akartam a fentebb leírt gondolkodásomon, de amiket egyes lányok adatlapjain olvasok egyszerüen hihetetlen, és érthetetlen mind 2 negatív értelemben.

Csak, hogy egyet idézzek:

"Olyan fa*xit keresek akinek legalább 18/5-ös farka van, határozottan nem fél megélni perverzitását, és szeretne jól megba*xni egy fiatal milfet"

Rengeteg ilyen van, és konkrét ahelyett, hogy ezek a szövegek engem felizgatnának, sokkal inkább elszörnyülködtetnek.

Hova jutott a világ?

A nők már szemernyit nem is ismerik a saját testüket, lefogadom rengeteg nő tudománya megáll ott, hogy a csikló és hüvej. Paff...

Ne csináljátok lányok... Magyarázzátok el kérlek, mi történt veletek?

Olyan érzést keltenek ezek a kiírások, hogy ti már a randit, a rózsát, a vacsorát, ti már minden romantikát mely az érzelmekre épül TI LEXARTOK NAGY ÍVBEN!

Hálásan köszönöm az értelmes hölgyek válaszát.

(mielőtt fiúk betámadnának, NEM, EZ KIVÉTELESEN NEM TÁRSKERESÉSI CIKK)

2021. febr. 24. 06:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#4 pedig hidd el, hogy észreveszik az ilyen lányokat. Én legalábbis 7+ éve észrevettem a saját kis könyvtároslánykámat... :D Mondjuk kezd kicsi lenni a ház a könyveknek... :D

Kérdező, neked fogalmad sincs a nőkről... ezért maradsz szűz. :D

2021. febr. 24. 08:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy te így szeretnéd a szexet, ne legyen már kötelező mindenkinek.

Én igenis azt szeretem ha kicsit állatias velem a pasi az ágyban, ha dominál. Na és? Nekem ez a jó érzés.

Ettől függetlenül szeretem a romantikát és nem egy bunkó tahó párt akarok. Szerintem a hétköznapi romantika és az amit az ágyban csinálunk az el tud különülni egymástól.

L

2021. febr. 24. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szexpartner kereső oldalon hiába is várnád, hogy valaki szenvedélyes szeretkezést keressen egy olyan pasival, aki tiszteli és megbecsüli, meg érez iránta valahogy. Ott mindenki könnyű és gyors szexet akar, mert ki van éhezve. Szóval a lényeg, hogy nem ezekből kell kiindulni. A fő kérdésedre válaszolva, miért ne, nekem még a kapcsolatomban is kell, hogy megdugjon a párom, ne csak finomkodjon (ő is így gondolja).
2021. febr. 24. 08:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A hétköznapi életet és a szexet külön lehet választani. Szeretem ha egy férfi udvarias, kedves, de például ezt is lehet túlzásba vinni. A hétköznapi életben egyenlőek vagyunk, viszont a szexben szeretem ha domináns a pasi, vad, gyors a szex, lefog, hajamat húzza, nyakam szorítsa. Hadd tudjam már én jobban mit és hogyan igénylek. Nincs semmi gond vele ha te ezeket nem szereted, de ne próbáld már meg azt mondani hogy nekünk kéne változtatni, ha mi ezt élvezzük.

Ha te ennyire érzékeny vagy, nem értem minek vagy egy szexpartnerkeresőn.

2021. febr. 24. 08:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

mélyen vallásos, bentlakásos fiúiskolában tanult haverom gondolkozott így, mintha a nők valami külön angyali faj lennének akiknek lovag módjára kell hódolni, a szexualitás pedig kizárólag nagyon mély érzelmek magasztos és másodlagos kivetülése lehet (és persze rendkívül körültekintő óvatossággal kezelve), különben valami mocskos és állatias dolog.

csak ő nem verte az asztalt, hogy miért nincs még nője, miért nem gondolkozik mindenki úgy ahogy ő, és főleg nem nézelődött szexpartner-kereső oldalakon.

2021. febr. 24. 09:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szemely szerint pont ez a velemenyem nokent, csak ferfiban is nagyon ritka az ilyen, aki igy gondolkodna.
2021. febr. 24. 09:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom hogy néha mi is arra vágyunk hogy jól meg legyünk d...va, viszont többnyire a meghitt szeretkezéseket preferáljuk, nem értem hogy mi ebben a hihetetlen hisz mi is érző lények vagyunk.

A továbbiakban leírt kérdéseidet meg is válaszoltad csak annyira magadra figyeltél hogy nem vetted észre.

"Fent vagyok 2 olyan szexpartner kereső oldalon is ahol nem örömlányok és fiúk vannak, hanem élvezetre vágyó nők"

-Mégis mire számítottál egy SZEXPARTNER kereső oldalon??? Ott többnyire nem tartós kapcsolatot keres senki hanem ahogy te is megfogalmaztad: élvezetet

"Olyan érzést keltenek ezek a kiírások, hogy ti már a randit, a rózsát, a vacsorát, ti már minden romantikát mely az érzelmekre épül TI LEXARTOK NAGY ÍVBEN!"

-Ilyen kapcsolatot nagy valószínűséggel a párkereső oldalakon fogsz találni ha már az oly ódivatú régimódi beszélgetős udvarlós randevúzós kapcsolatkeresés neked nem megy és a személytelen online világban keresgélsz.

Én amondó vagyok 38 évesen hogy egy csokor virágnak van illata míg egy szmájlinak nincs, és ennyit a romantikus oldaladról.

2021. febr. 24. 09:53
 18/22 anonim ***** válasza:
24%

Azt kell mondanom adj lejjebb az elvárásaidból. A top modell magamutogató pcsák mind rbancok és ők tényleg csak erre vágynak. Meg jó vastag pénztárcára...

Add lejjebb az elvárásaidat. Kezdj el beszélgetni ducibb csajokkal. Ismerd meg a személyiségüket és hidd el, be fognak engedni.

2021. febr. 24. 11:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Óvodás színvonalú a gondolkozásod, ne is csodálkozz, ha a nők nem állnak szóba veled, max a kislányok.
2021. febr. 24. 11:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Komoly zavar van itt úgy érzem. Ha szexpartner keresőn vagy, akkor mégis mit vársz? Ott igen, kizárólag a szex számít, nem az össze bújás, meg hogy milyen lovagiasnak gondolod magad. Egyszerűen ez nem egyezik az elvárásaiddal.

Amúgy meg figyi, ha már ennyire tiszteld a nőket... A nők nem ismerik a testüket? A legtöbb nő tudománya megáll ott, hogy csikló és hüvely... Ezt te mondod szüzen? Te ismered a nők testét? Mire fel ez a nagy mellény? Ömlik az írásodból a sértettség, és a gyerekes hozzá állás. Nagyon nagyvonalú elképzeléseid vannak olyasmiről, amit sose csináltál.

2021. febr. 25. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!