Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendszeresen szoktam recskázni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen szoktam recskázni, akkor Jézus engem a Pokolba fog küldeni ? F

Figyelt kérdés

Próbáltam leszokni, de olyan kellemes cirógatni, simogatni, dörgölőzni.

Ha bűn a maszturbálás, akkor minden serdülő fiú a Pokolba kerül ? Hiszen mindenki átesik ezen, teng az ondó bennük.

Így jutalmazom magam, egyfajta, önszeretet, mert a környezetemtől nem kapok semmiféle szeretetet.

Nincs barátnőm és nem is lesz szerintem, gyerekvállalásra pedig totál alkalmatlannak tartom magam.

Én tudom, hogy a Biblia szerint bűn, de nem tudok mit tenni, ha a jancsika áll, mint a katonatiszt és arra vár, hogy megcirógassam.

Ha nem maszturbálok, szétdurranok és belebetegszem. Szóval nincs párom, nem is lesz szerintem, de dolgoznak a hormonok és így próbálom kiverni magamból a feszültséget.

A papok és a tanítványok sose rántottak rá ??

2021. febr. 23. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a keresztények prűd törvényeivel. Keress egy barátnőt magadnak, és élvezzétek a szexet, főleg, amíg fiatalok vagytok.
2021. febr. 23. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elmész havonta meggyónni azt kész. Meg van bocsajtva.
2021. febr. 23. 19:29
 3/13 A kérdező kommentje:

1: Nem akarok barátnőt, nem akarok elköteleződni. Életemben nem szexeltem senkivel. Gyereket se akarok.

Viszont sokszor rámjön a kangörcs és így enyhítek magamon. Praktikus, nem ?

2021. febr. 23. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha neked a saját kezed jobb, mint egy nő... Ahogy gondolod...
2021. febr. 23. 19:34
 5/13 A kérdező kommentje:

4: Írtam már, nem akarok gyereket. Párkapcsolatra, gyerekre totál alkalmatlan vagyok.

De a jobb kezem mindig ott van.

2021. febr. 23. 19:39
 6/13 A kérdező kommentje:
MIÉRT tették át a szex kategóriába ???!!?! A vallás álláspontjára voltam kíváncsi !
2021. febr. 23. 19:41
 7/13 A kérdező kommentje:
TEGYÉTEK VISSZA A vallás kategóriába !!
2021. febr. 23. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Írj a moderátornak egy levelet, talán visszateszi.
2021. febr. 23. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Keresztény vagyok, és a maszturbáció NEM bűn.
2021. febr. 23. 19:48
 10/13 A kérdező kommentje:
Valaki tetesse át a Vallás kategóriába ! Áttették a szex kategóriába ! Ez istenkáromlás !
2021. febr. 23. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!