Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szoktam recskázni, akkor Jézus engem a Pokolba fog küldeni ? F
Próbáltam leszokni, de olyan kellemes cirógatni, simogatni, dörgölőzni.
Ha bűn a maszturbálás, akkor minden serdülő fiú a Pokolba kerül ? Hiszen mindenki átesik ezen, teng az ondó bennük.
Így jutalmazom magam, egyfajta, önszeretet, mert a környezetemtől nem kapok semmiféle szeretetet.
Nincs barátnőm és nem is lesz szerintem, gyerekvállalásra pedig totál alkalmatlannak tartom magam.
Én tudom, hogy a Biblia szerint bűn, de nem tudok mit tenni, ha a jancsika áll, mint a katonatiszt és arra vár, hogy megcirógassam.
Ha nem maszturbálok, szétdurranok és belebetegszem. Szóval nincs párom, nem is lesz szerintem, de dolgoznak a hormonok és így próbálom kiverni magamból a feszültséget.
A papok és a tanítványok sose rántottak rá ??
1: Nem akarok barátnőt, nem akarok elköteleződni. Életemben nem szexeltem senkivel. Gyereket se akarok.
Viszont sokszor rámjön a kangörcs és így enyhítek magamon. Praktikus, nem ?
4: Írtam már, nem akarok gyereket. Párkapcsolatra, gyerekre totál alkalmatlan vagyok.
De a jobb kezem mindig ott van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!