Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szoktam recskázni, akkor Jézus engem a Pokolba fog küldeni ? F
Próbáltam leszokni, de olyan kellemes cirógatni, simogatni, dörgölőzni.
Ha bűn a maszturbálás, akkor minden serdülő fiú a Pokolba kerül ? Hiszen mindenki átesik ezen, teng az ondó bennük.
Így jutalmazom magam, egyfajta, önszeretet, mert a környezetemtől nem kapok semmiféle szeretetet.
Nincs barátnőm és nem is lesz szerintem, gyerekvállalásra pedig totál alkalmatlannak tartom magam.
Én tudom, hogy a Biblia szerint bűn, de nem tudok mit tenni, ha a jancsika áll, mint a katonatiszt és arra vár, hogy megcirógassam.
Ha nem maszturbálok, szétdurranok és belebetegszem. Szóval nincs párom, nem is lesz szerintem, de dolgoznak a hormonok és így próbálom kiverni magamból a feszültséget.
A papok és a tanítványok sose rántottak rá ??
Miért a maszturbáció szerinted mi? Szex olyan emberrel akit szeretsz :D
Ja igen, a pokolra jutsz, meg a Buddhisták is, meg a mornonok is, meg a... minden más vallás követője. S természetesen az emberiség 98%-ka is aki nem impotens.
Miért lenne az önkielégítés bűn? Ezt fejtsd már ki.
Azért mert olyan papok és egyházi vezetők ezt kitalálták, akik nőt se láttak az anyjukon kívül?
Ha mindenki a Biblia szerint élne, akkor nőket lehetne követni, rokonok közt szexelni, meg megölni a testvérünk csak úgy.
Ne higgy ennek az ősrégi mesekönyvnek, és pláne ne eszerint élj.
Egy életed van, töltsd tartalmasan, és ne azon parazz ki mit gondol vagy hogy mit írnak egy olyan tobbszaz éves könyvbe amit már egy rakás alkalommal fordítottak egyik nyelvről a másikra, és kB közé sincs az eredetihez már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!