Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme olyan nőre várnom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyan nőre várnom, aki őszintén kinyilvánítja azt, hogy elég jó vagyok neki és áthív magához szexelni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 21:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De a szexkapcsolathoz is kell valamilyen emberi kapcsolatot létesíteni. Olyan elképzeléseid vannak erről amik a való életben nem igazán állják meg a helyüket. Javaslom gondolkodj el rajta. Mondjuk korábban már volt egy ilyen kérdésed amire szintén válszoltam én is meg még jó páran. Ha azóta még mindig ezen a szinten vagy akkor abban is kételkedem hogy egyáltalán tudsz gondolkodni.
2021. febr. 22. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!