Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme a kapcsolatnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
A barátnőm visszafogott, én azt szeretném, hogy másokkal is lefeküdjön, nekem ez a fétisem. Ugyanakkor ő jelenleg nem mer édeshármasozni sem. Most 22 éves, én pedig 24. Lehet, hogy ebben változni fog? Lehet hogy majd 30 évesen jobban rám un és lefekszik másokkal is?
2020. dec. 15. 17:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Swingerklubbokba is szívesen mennék. A lényeg, hogy bárki használhassa őt.
2020. dec. 15. 17:23
 2/8 StevenUp ***** válasza:
83%
Hát ha ilyen balek vagy akkor pár hónap múlva már unni fogja a f*ságaidat és nem várja meg hogy 30 legyen
2020. dec. 15. 17:24
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
82%

Hàt bàtya, van némi gondod.

Ja igen, a csajoddal a klasszikus értelemben max annyi a gond, h melletted van.

2020. dec. 15. 17:24
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdésem az, hogy hogy érjem el, hogy megcsaljon gyakran?
2020. dec. 15. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát édes fiam veled jó nagy gondok vannak ő csak téged szeret inkább hagydel nem egy tárgy hogy használják!!!
2020. dec. 15. 17:31
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ezzel a viselkedéssel hamarabb dob ki.
2020. dec. 15. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, mar csak kis idő kell és mással fog dugni. De azt már nem fogja az orrodra kötni.
2020. dec. 15. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket nem is értem. Keress magadnak egy liberális, mindenkivel, mindegy hogyan, a nagy szabadosság nevében lesz..om az erkölcsöket valló nőt. Normális értékrendű elmebajosnak fog nézni. Jogosan.
2020. dec. 20. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!