Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyan nőre várnom, aki őszintén kinyilvánítja azt, hogy elég jó vagyok neki és áthív magához szexelni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 21:13
1/11 anonim válasza:
Frankón nem értem, mit akarsz ezzel a kérdéssel... 🤔
F
2/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak elgondolkoztam azon, hogy érdemes-e nekem kezdeményezni a nőknél, vagy inkább várjak meg olyasvalakit, akinek én vagyok a legjobb, és felszed.
2021. febr. 22. 21:26
5/11 anonim válasza:
Hát tso' ha van 500 évnyi türelmed, vagy milliárdos vagy akire maguktól rámozdulnak a golddiggerek akkor van értelme. Amúgy meg nincs.
Gondolkozz egy kicsit fordított fejjel. Ha teszel fel tíz nő ácsingózna rád, a kedvedbe járna hogy "engem válassz, engem válassz" akkor te inkább odamennél egy 11.-hez a bizonytalanra vagy választanád a tízből az egyiket?
Na ebben a történetben ha nem teszel érte mindig te leszel a 11.
6/11 anonim válasza:
Nekem már most kellesz.
Magdolna 67/N
7/11 anonim válasza:
Öreg, vannak prostik, mert neked se kapcsolat kell csak szex. Normális nő meg nem fog azért teperni hogy megdugd és hazamenj. Gondolkodj egy kicsit. Tudod arra való az a kemény golyó a nyakad tetején.
8/11 A kérdező kommentje:
Mivel sokan létesítenek szexkapcsolatokat, biztosan léteznek olyan nők, akiknek másra nincs szükségük a szexen kívül és nem is prostik.
2021. febr. 22. 22:35
9/11 anonim válasza:
Ezzel elkéstél 10 évet.
Max azzal tudod pótolni ezt manapság, ha nyersz a lottón.
10/11 anonim válasza:
#8 igen tényleg vannak ilyen nők, csak náluk nem 10-en állnak sorban hanem 200-an, szóval nem a 11. némalevente leszel hanem a 201. máris jobb ugyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!