Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/16 anonim válasza:
Nyilván van olyan összeg, de olyat meg nem adnának értem.
3/16 anonim válasza:
Tudod vannak direkt erre a célra ilyen oldalak, amit általában inkognitó módban szoktak nézegetni
4/16 anonim válasza:
Mindenki megvehető a megfelelő összeggel, ez evidens.
5/16 anonim válasza:
Rengeteg nő húz hasznot a pinájából,igy nem túl meglepő, hogy igen van olyan...
F
7/16 anonim válasza:
Most le lettem pontozva.
Fölöttem meg a nők írták, hogy van az a pénz, stb... 🤷♂️😂
Egyébként nyugodtan lehet pomtozgatni, attól még ez az igazság.
Sokan sok mindent bevállalnak pénzért, aki meg fizikailag nem, az meg használt bugyit, zoknit árul a beteg f.aszoknak.
Szóval tisztelt a kivételnek, de ne legyünk már álszentek!
És jöhet az a 0% 😱😂😂
8/16 anonim válasza:
Jaja, ott találod őket a puncson, meg a rosszlányokon. Kötve hinném hogy unatkozó milliárdos vagy, szóval prosti áron ne is akarj mást kapni.
9/16 anonim válasza:
Diákként így volt pénzünk, most pedig pár nap alatt megkeresem azt, amiért más egy irodában egy hónapig gürizik. Leginkább fenekelni szoktam, azért jobban is fizetnek, meg még élvezem is :).
10/16 anonim válasza:
Vannak. Úgy hívják őket: kurvák 🤷😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!