Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szeretné ha nem maszturbálnék. Szerinte jobb lenne tőle a szex. Tényleg jobb lesz tőle? A helyemben belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 19:06
11/18 anonim válasza:
Elméletileg erősebb lesz így a merevedésed, és jobban kívánod a szexet, de én nem vállalnék be ilyet, hogy ne verjem ki néha. 24f
12/18 anonim válasza:
Ezt magyarázom, de ti nem értitek :D minek veri a brét, és miért nem az asszonyt kúrja inkább szét? Vagy nem ad az asszony puncit neki? Több magyarázat kell nekem a kérdés megértéséhez, sorry :D
13/18 anonim válasza:
Azt szoktam mondani, ameddig a maszturbálás nem megy a szex rovására oké, de ha igen, azon változtatni kell.
14/18 A kérdező kommentje:
Ő csak heti 1-2x kívánja
2021. febr. 21. 20:59
15/18 anonim válasza:
Ha becsületesen, kemény fasszal megrakod akkor többet akar majd.
Ha szar a szex akkor még ennyi sem lesz.
16/18 anonim válasza:
Biztos, hogy verném a helyedben. Ez nem úgy működik, hogy ha kibírod fél évig, akkor utána a Holdig fogsz spriccelni. Szerintem két, maximum három nap önmegtartóztatás lehet hasznos (de a lelki egyensúly részét nézve három nap inkább csak akkor éri meg, ha tényleg nagyon jó az illetővel a szex, egyébként sima önkínzás). És arról még nem is beszéltünk, hogy időnként jól tud esni a másféle inger.
17/18 anonim válasza:
"Ha becsületesen, kemény fasszal megrakod akkor többet akar majd."
Ez nem így működik. Az embernek van egy étvágya, ez egy plafont jelent, ezen felül egyszerűen nem kívánja sűrűbben a szexet akkor se, ha szuper. És ez valakinél heti 1-2 alkalom.
18/18 anonim válasza:
majd ha heti 5 szexet ad az asszony....f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!