Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés, amikor szexnél, vagy masztinál a csúcson vagytok ? Amikor eldördül az ágyú. Hogyan tudnátok szavakkal kifejezni, mihez tudnátok hasonlítani ezt az érzést ?
Olyan, mint egy isteni megkönnyebbülés. Feszít, feszít és amikor spriccel a sperma, felrobban a répa, elönt a gyönyör érzete. Mint amikor nsgyon kell pisalnod, feszít és kiengeded, de szorozd meg azt a megkönnyebbülést vagy 10X. Leírhatatlan érzés, ahogy lüktet a farkam, miközben több hullámban tör felfelé belőle a sok sperma. A makkom mindenhol érzékeny. Imádom, amikor a nő a fitymafékemet masszírozza ujjbeggyel, nyelvheggyel, orra hegyével szopás során.
Van technikam, hosszú, le nem írom. Jelenleg gumiba verem, hihetetlen, hogy mennyivel intenzívebb érzés, jól benyálazom a gumit belülről, kívülről is a verő kezem miatt. Jól csúszik benne, akkorát lövök a végén, nem fér bele a sperma a zsák részébe tetején. Dildó is van, abba 2 hetente ülök bele tövig, miközben verem. 18/4 a dildó. F
Izé... ha ffi vagy akkor miért kérdezed??? Biológiailag mind ugyanazt érezzük. S igen, fájni kezd, biokémia a PDE-5 nevű enzim okozza, hogy a felfokozott izgalmi állapot gyorsan csökken.
Amúgy ha annyi ideig akarsz élvezni akkor legyél a következő életedben sertés, a kandisznónak majd' 45 perces is lehet az orgazmus időtartama.
Nekem alapvetően 3 technikám van.
Legtöbbször nyilván jobb kézzel verem, aztán van, amikor az ágyat dugom meg, illetve ami még nagyon intenzív szokott lenni, az a zuhanyrózsa feje, ahogy ingerlik a feltörő vízsugarak a makkomat, na a végén qrva nagyot szoktam élvezni !
nagyon jó érzés,én is örülnék ha nem csak 10mpig tartana,hanem mondjuk 1-2 percig.
és én nekem akkor a legjobb,ha jól elhúzom és nagyot élvezek-spriccelek.akkor a legjobb érzés.
néha én is szoktam gumiban csinálni azt is nagyon szeretem,nagyot tudok úgy is élvezni.
De próbáljátok ki a zuhanyrózsásat, hihetetlenül kellemes, ingerlik, izgatják a vízsugarak a makkomat.
Ilyen csiklandozós érzés, a fitymám alsó részén és a csúcson hihetetlenül kellemes érzés, mintha felrobbannék, olyat érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!