Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, milyen érzés, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen érzés, amikor szexnél, vagy masztinál a csúcson vagytok ? Amikor eldördül az ágyú. Hogyan tudnátok szavakkal kifejezni, mihez tudnátok hasonlítani ezt az érzést ?

Figyelt kérdés
Van valami maszturbálási technikátok ? Hol a legérzékenyebb a makkotok ? Használtok valamilyen segédeszközt ?

#szex #maszturbálás #önkielégítés #onanizálás #Kígyómasszírozás #Cerkázás
2021. febr. 20. 02:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érzés? Hát szuper, milyen másmilyen lenne? :) Segédeszköz a jobb kezem.
2021. febr. 20. 02:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Én belegondolok, hogy tök jó lenne, ha nemcsak pár percig, másodpercig tartana az orgazmus, hanem mondjuk órákig maradnánk a csúcson. Mert egy idő után, ha magömlés után tovább vered a brét, akkor fájni kezd, ingerlékeny lesz.
2021. febr. 20. 02:20
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Olyan, mint egy isteni megkönnyebbülés. Feszít, feszít és amikor spriccel a sperma, felrobban a répa, elönt a gyönyör érzete. Mint amikor nsgyon kell pisalnod, feszít és kiengeded, de szorozd meg azt a megkönnyebbülést vagy 10X. Leírhatatlan érzés, ahogy lüktet a farkam, miközben több hullámban tör felfelé belőle a sok sperma. A makkom mindenhol érzékeny. Imádom, amikor a nő a fitymafékemet masszírozza ujjbeggyel, nyelvheggyel, orra hegyével szopás során.

Van technikam, hosszú, le nem írom. Jelenleg gumiba verem, hihetetlen, hogy mennyivel intenzívebb érzés, jól benyálazom a gumit belülről, kívülről is a verő kezem miatt. Jól csúszik benne, akkorát lövök a végén, nem fér bele a sperma a zsák részébe tetején. Dildó is van, abba 2 hetente ülök bele tövig, miközben verem. 18/4 a dildó. F

2021. febr. 20. 02:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Izé... ha ffi vagy akkor miért kérdezed??? Biológiailag mind ugyanazt érezzük. S igen, fájni kezd, biokémia a PDE-5 nevű enzim okozza, hogy a felfokozott izgalmi állapot gyorsan csökken.

Amúgy ha annyi ideig akarsz élvezni akkor legyél a következő életedben sertés, a kandisznónak majd' 45 perces is lehet az orgazmus időtartama.

2021. febr. 20. 02:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem alapvetően 3 technikám van.

Legtöbbször nyilván jobb kézzel verem, aztán van, amikor az ágyat dugom meg, illetve ami még nagyon intenzív szokott lenni, az a zuhanyrózsa feje, ahogy ingerlik a feltörő vízsugarak a makkomat, na a végén qrva nagyot szoktam élvezni !

2021. febr. 20. 02:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elnyújtod az orgazmus előtti állapotot az nagyon jó és nagyobbat is élvezel utána
2021. febr. 20. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó érzés,én is örülnék ha nem csak 10mpig tartana,hanem mondjuk 1-2 percig.

és én nekem akkor a legjobb,ha jól elhúzom és nagyot élvezek-spriccelek.akkor a legjobb érzés.

néha én is szoktam gumiban csinálni azt is nagyon szeretem,nagyot tudok úgy is élvezni.

2021. febr. 20. 10:04
 8/9 A kérdező kommentje:

De próbáljátok ki a zuhanyrózsásat, hihetetlenül kellemes, ingerlik, izgatják a vízsugarak a makkomat.

Ilyen csiklandozós érzés, a fitymám alsó részén és a csúcson hihetetlenül kellemes érzés, mintha felrobbannék, olyat érzek.

2021. febr. 20. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó. Kézzel. Fitymaféknél. Nem. 🤷‍♂️
2021. febr. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!