Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szeretné ha nem maszturbálnék. Szerinte jobb lenne tőle a szex. Tényleg jobb lesz tőle? A helyemben belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 19:06
1/18 anonim válasza:
Ha sürűn lenne belemennék.
Mert tenyleg jobb s nagyobbat lehet élvezni.
F
2/18 anonim válasza:
Benne lennék olyanban, hogy mondjuk 3-4 napig semmi és aztán szex. Sokkal nagyobbat lehet élvezni, ha előtte nem élveztél el egy darabig.
3/18 anonim válasza:
Ha minden nap van kétszer szex, akkor belemennék. Másképp biztosan nem. Nekem kell, hogy napi kétszer elélvezzek. Ha ő ezzel lépést tud tartani, akkor oké.
4/18 anonim válasza:
Nő mellett recskázol? Értem én hogy kell a változatosság, na de annyira visszataszító a párod? Vagy nem gerjedsz rá? Mitől van ez? Az igaz, hogy hosszabb kihagyás után nagyobbat lehet élvezni, de ezt a "maszturbálok a feleségem mellett" dolgot nem értem.
5/18 anonim válasza:
Igen. Ezer százalék hogy jobb lesz a szex.
6/18 anonim válasza:
3-as vagyok: nem tudom, miért kell lepontozni. Ha valakinek gyakrabban van szüksége, mint a párjának, mégis mi a jó megoldás, ha nem a maszturbáció? Kényszeríteni kéne a partnert akkor is, ha nem akarja? Vagy mi?
7/18 anonim válasza:
Ha nem tudod rendesen megbaszni akkor mért recskázol?
Majd lerendezi helyetted más ha nem értesz a szóból.
8/18 anonim válasza:
7-es, tehát szerinted nincs olyan, hogy egy kapcsolatban hosszú távon 2 ember nem ugyanolyan gyakran kívánja a szexet? Üdv a valóságban! :D
9/18 anonim válasza:
4: "ezt a "maszturbálok a feleségem mellett" dolgot nem értem"
Ne aggódj, eljön az idő, amikor majd te is megérted :D
10/18 anonim válasza:
Itt a felesége kevésnek tartja azt a teljesítményt amit az àgyban nyújt. Ezért arra kèri hogy ne recskázzon, hàtha jobb lesz.
Ezen mit nem lehet érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!