Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normálisnak számít?
Figyelt kérdés
Régebb óta érdekel a prosztata masszázs, és nemrég gondoltam, kipróbálom. Elég jól is ment, azt hiszem (azok alapján, amiket neten olvastam erről) el is értem a prosztata orgazmust. Ez 4 napja volt, és azóta egyszer sem "izgultam fel", pedig előtte minden nap csináltam, a sima módszerrel. Én arra gondoltam, hogy talán azért lehet, mert most sikerült elérnem egy sokkal intenzívebb izgalmi állapotot, és hülyén hangzik, de "kiürültem" egy időre, amit a sima módszerrel nem sikerült eddig elérnem. Ez normálisnak számít?2021. febr. 18. 22:16
11/14 anonim válasza:
Amikor maszturbálok, akkor azt érem el, hogy egyre jobban kanos vagyok napról napra.
Amikor meg csajjal vagyok, akkor meg pont az ellenkezője történik. Olyankor nagyobb inger ér és továbbra elég szerintem.
12/14 anonim válasza:
kérdező, te f@sz, 5-válaszoló voltam. Lepontozol te impotens?
13/14 anonim válasza:
5-12-es.
A szövegkörnyezetből látható, hogy a válasza feletti kommentet pontozhatta le, mert nem írtad oda, hogy hányas választ sérelmezted. A stílus miatt viszont ezt annál többen fogják szerintem...
14/14 A kérdező kommentje:
Úgy van, ahogy 13-as mondja. Én az 5-ös válaszhoz hozzá sem nyúltam, viszont az utóbbihoz annál inkább..
2021. febr. 19. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!